nlc.hu
Sztárok

Dobó Kata és Szente Vajk egy pár

Így talált egymásra Dobó Kata és a 7 évvel fiatalabb Szente Vajk, a 40 éves rendező a legszebb magyar nőket hódítja meg

Új sztárszerelem tartja lázban a celebvilágot.

A színházi világban már nyílt titok, hogy a 47 éves Dobó Kata és a 40 éves Szente Vajk egy pár. A közös munka hozta össze, és a BEST magazin értesülései szerint másfél hónapja járnak együtt.

Dobó Kata és Szente Vajk

Dobó Katával randizik Szente Vajk – Kép: nlc-montázs, fotók forrása: (b): Sajtószoba, (j): MTI/Mohai Balázs

A barátok szorítanak a közös boldogságukért: “Ismerkednek, randiznak. (…) Alakulnak köztük a dolgok, (…) egyre erősebbek az érzelmeik. (…) Nagyon drukkolunk nekik, hogy a sok csalódás után megtalálják egymás mellett a boldogságot. ” A közös színházi munka során − Dobó Kata is játszott A dominógyilkosság című darabban, amit Szente Vajk írt és rendezett – érezték először, hogy milyen csodás köztük az összhang. A premier után kezdtek randizni. “Nem látszik, hogy zavarná őket a 7 év korkülönbség” – árulta el egyik kollégájuk.

Szente Vajknak korábban a 12 évvel fiatalabb táncosnő, Tiborcz Fanni volt a párja, előtte pedig Bódi Sylvivel boronálták össze, aki előtt pedig a Barátok közt egykori Tildája, Erdélyi Tímea volt a felesége. Most pedig újra egy gyönyörű nő szívét hódította meg a 40 éves rendező.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST nyitó

Olvass még Dobó Katáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top