nlc.hu
Sztárok

Dobó Kata és Szente Vajk

Dobó Kata szerelmi életéről pletykálnak, állítólag ezzel a férfival randizgat

Színházi berkekben már nyílt titok, hogy lehet köztük valami.

Egymásra talált Dobó Kata és ­Szente Vajk? – találgat a Blikk. Színházi körökben azt beszélik, a Jászai ­Mari-díjas rendező és a színésznő között talán több van egyszerű munkakapcsolatnál.

Dobó Kata szerelmi életéről pletykálnak, ezzel a férfival randizhat a sztár

Dobó Kata szerelmi életéről pletykálnak, ezzel a férfival randizhat a sztár (Fotó: Rajnai Gábor )

Vajk és Kata a nemrég bemutatott A dominógyilkosság című darabban dolgozott együtt, amelyet Szente írt és rendezett, a színésznő pedig egy sajtószóvivőt alakít benne. Kapcsolatuk akár innen is indulhatott. Ám a lap informátora szerint ekkor még legfeljebb csak felfigyeltek egymásra, a bemutató után jöttek rá, hogy jól érzik magukat egymás társaságában.

„Még nagyon az elején tartanak, de szakmán belül már nyílt titok, hogy lehet köztük valami – súgta meg a Blikknek egy, a párt jól ismerő színházi kolléga. – Pedig mindent megtesznek, nagyon ügyelnek arra, hogy ne lessék minden pillanatukat kíváncsi tekintetek. Ám az már árulkodó, hogy Kata ott volt a Puskás, a musical jú­niusi bemutatóján. Azt beszélik, utána kezdtek randizni. Mind a ketten nyitottak egy új kapcsolatra, de nem akarnak semmit elsietni, ráadásul óvatosak is, hiszen mindketten égették már meg magukat. Fiatalok, függetlenek, megérdemlik a boldogságot.”

Szente Vajk házassága Erdélyi Tímeával már négy éve futott zátonyra,  egy ideje újra egyedülálló. Dobó Kata hat közösen töltött év után, 2014-ben szakított kislánya, Szofi édesapjával, Gulyás Leventével. Bár azután egy párt alkotott Anger Zsolttal, majd Zsidró Tamással is, sőt korábban érzékeny szálak fűzték Andy Vajnához és Bochkor Gáborhoz is, még nem találta meg azt, aki mellett megállapodna.

Szente Vajk szerelmi élete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top