nlc.hu
Sztárok

Újra megszólalt Hosszú Katinka apja

Hosszú Katinka édesapja nyilatkozott lánya szerepléséről

Hosszú István elmondta, szerinte mi áll lánya gyengébb teljesítménye mögött.

Mint ahogy azt megírtunk, Hosszú Katinka ötödik lett 400 méter vegyesen, a szám 200 méteres távjában pedig csak a hetedik helyre ért oda. Emellett kedden az úszás előtt pár perccel bejelentette, hogy visszalép a 200 méter pillangótól, ami miatt megoszlanak róla a vélemények. Sokan nekimentek, az úszótársadalom azonban mellette van: Verrasztó Evelyn mellett Mutina Ági is megvédte a háromszoros olimpiai bajnok úszót. Az edzők már nem voltak ilyen kegyesek: még a 200 vegyes döntője előtt Petrov Árpád és Verrasztó Zoltán is elmondta a véleményét.

Hosszú Katinka édesapja nyilatkozott lánya szerepléséről

Hosszú Katinka édesapja nyilatkozott lánya szerepléséről (Fotó: AFP)

Most megszólalt a Borsnak az Iron Lady édesapja is. Hosszú István szerint nincs dráma és aggodalomra semmi ok, egyszerűen arról van szó, hogy a Covid alaposan betett Katinkának.

Az édesapa azt kéri, hogy ne bántsák a lányát, szerinte a kényszerszünet mellett a kora is befolyásoló tényező, hiszen a mezőnyben mindenki fiatalabb nála.

Olimpia:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top