nlc.hu
Sztárok

Szegedi Fecsó az apaságról

Szegedi Fecsó 3 éves kisfia már a pénzt is megtanulta kezelni

Szegedi Fecsó nagyon élvezi az apaságot, rengeteg időt tölt együtt Edwarddal.

Szegedi Fecsó teljesen egy hullámhosszon van a kisfiával. Nagyon élvezi ezt az időszakot, ugyanis egyre több apa-fia programot tudnak csinálni. A Mokkában az apaság örömeiről és a gyermeknevelés vidám és árnyékos pillanatairól mesélt.

Szegedi Fecsó

Szegedi Fecsó és kisfia, Edward – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Nagyon sok időt töltök az Edwarddal. Heti 3-4 napot együtt vagyunk. Végre eljött az a kor, ami nem az állandó gyerekfelügyeletről szól, hogy szaladgálok utána, (…) most már elég, ha csak szemmel követem a gyereket és már ott marad a környezetemben. Nagyon aktív gyerek. Próbálom az önállóságra nevelni. Amikor elmegyünk a strandra, a kezébe adom a pénzt, és ő elmegy fagyit venni. Én figyelem távolról. Fagyival és a visszajáróval jön vissza. (…) Az óvodai beszoktatás nekünk csak 15 percig tartott. (…) Azt mondták, ilyen rugalmas gyereket nem nagyon láttak” – mesélte Vasvári Vivien exférje.

Elmondása szerint a gyereknevelésben ez elvei a következők: határozottság, szabályok felállítása és következetesség. “Vannak azért szankciónk. Néha rájön az agresszív hiszti, akkor berakom a szobájába pár percre és akkor lenyugszik. (…) Néha fáj a szívem, de meg kell hozni ezeket a szankciókat, ami a gyerek fejlődéséhez kell, és ettől függetlenül partnerként kezelem a gyereket” – árulta el a barátnőjével nemrég szakító Szegedi Fecsó.

Olvass még Szegedi Fecsóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top