nlc.hu
Sztárok

Rádőlt egy fa Zalatnay Sarolta házára

Rádőlt egy 200 éves fa Zalatnay Sarolta házára

Zalatnay Sarolta segítséget kér, hiszen nem biztos, hogy kivágathatja a védett fát.

Évek óta problémát és álmatlan éjszakákat okoz Zalatnay Saroltának egy 200 éves fa, ami az udvarában áll. Egészen eddig azért nem lépett az ügyben, mert nincs tisztában azzal, hogy ki lehet-e vágni, hiszen egy védett fáról van szó. Az énekesnő szerint nagyon szép, ám sok bajt okoz: az utóbbi időben mindig megdől egy kicsit és a mostanában megszokott óriási viharok még jobban megcibálták. Nemrég rá is dőlt Cini házára.

„Egy hónappal ezelőtt, annál az ominózus viharnál az én ereszem sarkát elvitte, illetve a szomszéd garázsának a tetejére rácuppan. Ha nem csinálna nagy kárt és az ember dizájnolna, azt mondanám, hogy hagyjuk úgy, mert jól néz ki” – mondta a Reggeliben Zalatnay Sarolta, aki nem tudja, mitévő legyen a fa kivágásával kapcsolatban. 

„Szóltunk a tűzoltóknak, a katasztrófavédelemnek. Utóbbi kijött, megkérdezte, hogy van-e életveszély, én meg mondtam, hogy nem csapott agyon, meg a lányom is él még. (…) Szerintem ehhez kell a polgármesteri hivatal, mert egyre több az ilyen vihar és nem akarom, hogy bárkivel nagy baj történjen…” – mondta a koncertek miatt is aggódó énekesnő, akinek már szabályosan fóbiája lett a fa miatt.

zalatnay cini

Zalatnay Cini (Fotó: RTL)

Még több sztárhír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top