nlc.hu
Sztárok

Zsidró Tamás beach body-ja

Zsidró Tamást idén nem érdekelte a beach body – fotók

Zsidró Tamás legszívesebben az egész nyarat a vízparton töltené.

Zsidró Tamás, ha teheti, a kánikula legforróbb napjait a Balatonnál tölti, javarészt vitorlázással kapcsolódik ki. Ha viszont nincs ideje leautózni a magyar tengerre, a közelben keres vízparti kihívásokat. A minap egy fővároshoz közeli víziparadicsomban még a legfélelmetesebb csúszdát is kipróbálta.

zsidró tamás aquaréna

Zsidró Tamás a vízparton (Fotó: Aquaréna)

Igaz, tavaly kimaradt a nagy nyaralás, idén azonban igyekszik pótolni a vízi élményt a szerelemre vágyó Zsidró Tamás. A munkája miatt nincs mindig annyi ideje, hogy Földvárra autózzon a balatoni élményekért, ilyenkor a fővároshoz közel keres kikapcsolódási lehetőségeket. „Számomra a nyár víz nélkül elképzelhetetlen” – mondja a mesterfodrász, aki nemrég tért vissza egy horvátországi vitorlázásból. Szeret külföldre utazni, de számára a Balaton az igazi szerelem, ám Budapest mellett is vannak olyan partok és strandok, amelyeket szívesen kipróbál.

„Ha nincs elég időm, akkor a közelben szoktam keresni olyan vízpartot, amit még nem próbáltam korábban” – teszi hozzá Zsidró, aki a minap az Aquaréna csúszdáin merészkedett le, ráadásul barátokkal is összefutott a strandon. „A legfélelmetesebb csúszdán háromszor is lesuhantam, hatalmas élmény volt. Ráadásul egy barátommal, Dj Dominiq-kal is összefutottam, akivel kénytelenek voltunk megállapítani, hogy idén sem lett kész a beach body” – meséli nevetve Zsidró Tamás, aki nemrég arról beszélt, hogy bejön neki Vajna Tímea.

zsidró tamás a fiaival

Zsidró Tamás a strandon (Fotó: Aquaréna)

Sztárok és a beach body: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top