nlc.hu
Sztárok

Agárdi Szilvi varázslatos volt a gálán

Agárdi Szilvi varázslatos hangulatot teremtett, csak úgy ragyogott a gálán

Rengeteg sztár vonult fel az Indi-Go Fintess Style gálán, amelyet Agárdi Szilvi megható dalával nyitottak meg. Az énekesnő elvarázsolt mindenkit.

A fennállásának 10. évfordulóját ünnepelte az Indi-Go Fitness Style, és ebből az alkalomból látványos white partit rendezett. Az est háziasszonya Gelencsér Tímea volt, aki sokat készült a rendezvényre.  

Gelencsér Tímea látványos ruhában vezette a rendezvényt

Gelencsér Tímea az est háziasszonya volt, látványos ruhában lépett színpadra (Fotó kredit: Indi-Go Fitness Style/Szabó Lilla)

A program részeként táncpartnerével Hegyes Bertalannal is fellépett. A 2020-as Dancing with the Stars győztes párosa, látványos koreográfiájával, természetesen ezúttal is hatalmas sikert aratott. Az est fellépője Agárdi Szilvia énekesnő volt.

Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan
Megnézem
Összes kép (2)

Az est fellépője Agárdi Szilvia volt, akit az édesapja kísért el a rendezvényre. 

“Édesanyám a háttérből segít, apu szokott elkísérni a fellépésekre” – meséli az énekesnő, akinek nagyon megváltozott az élete, amióta teljesen megvakult

“Sok minden változott az elmúlt hónapokban, amióta elvesztettem a látásomat, de a sportról nem mondtam le. Az a célom, hogy teljesen önálló legyek majd, de jelenleg személyi edzővel tudok csak edzeni. Most nagyon kell vigyáznom, hogy nehogy megsérüljek, futáskor például egy látó barátom szokott elkísérni, és mivel az sem elhanyagolható, hogyan nézek ki, a testvérem segít az edzőruháim kiválasztásában.”

Mivel Szilvi többnyire az Indi-Go ruháit viseli, így kézenfekvő volt, hogy ő lép fel a rendezvényen és örült, hogy a dala sokakat meghatott. 

“Nagyon jól éreztem magam az este, sokáig is maradtam, pedig nagyon ritkán járok el otthonról. Nem láttam már sajnos, milyen mesésen nézett ki körülöttem minden, de éreztem a jó energiákat és a pozitív hangulatot.”

Agárdi Szilvia egy szép kék ruhában állt színpadra

Agárdi Szilvia egy szép kék ruhában állt színpadra (Fotó: Indi-Go Fitness Style/Szabó Lilla

A kifutón olyan ismert tévés személyiségek, köztük színésznők, riporterek, híradósok, népszerű modellek valamint nagy rajongótáborral rendelkező influencerek mutatták be a sportos kollekciót, mint Görgényi Fruzsina, Nagy Alexa, Bátyai Éva, Somossy Barbara, Czippán Anett, Stohl Luca, Péter Szabó Szilvia, Szabó Dóra, Kocsis Korinna, Fésűs Nelly és hatéves kislánya, Elza, Détár Enikő, Madár Veronika és Széphalmi Juliska.

Nagy Alexa több volt Barátok Közt szereplővel együtt lépett kifutóra
Megnézem
Összes kép (9)

Hegedűs Ildikó, az Indi-Go Fitness Style megálmodója elmondta, hogy a tizedik születésnapot szerették volna méltón megünnepelni. “Számtalan meglepetéssel készültünk a rendezvényre, megkerestük például a legrégebbi vevőnket és azt is, aki a legtöbbet vásárolt már nálunk. A fellépő sztárok listáját pedig úgy állítottuk össze, hogy több korosztály megtalálható legyen benne. A ruháinkat ugyanis nemcsak a sportolóknak készítjük, hanem tulajdonképpen bárkinek, a fiatalabb generációtól az idősebb korosztályig, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő típusú ruhákat.”

Sztárok, akik nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top