nlc.hu
Sztárok
Michael Bublé gyerekei

Ilyen nagyok már a 46 éves Michael Bublé cuki gyerekei

A születésnapos Michael Bublé háromszoros büszke apa: feleségétől, Luisanától két kisfia és egy kislánya van.

A háromszoros Grammy-díjas énekes Michael Bublé 2011 tavaszán vette feleségül Luisana Lopilato argentin színésznőt. Első kisfiuk, Noah 2013-ban született meg. „Nem tudod megmagyarázni, amíg meg nem történik – olyan, mintha valakinek elmondanád, milyen érzés a víz, mielőtt úszott volna benne” – nyilatkozta akkor a szülővé válásról.

Michael Bublé családja

2016-ban még négytagú volt a család (Fotó: Instagram@michaelbuble)

2016 januárjában egy újabb kisfiúval bővült a família, aki az Elias nevet kapta. Ugyanebben évben Noahnál májrákot diagnosztizáltak. A család életében rendkívül nehéz időszak következett, Bublé lemondta a koncertjeit és Lopilato is azonnal otthagyta a filmfogatást, melyen akkoriban dolgozott. Az énekes utóbb bevallotta: ekkoriban úgy érezte, mintha véget ért volna az élete. A kisfiú kemoterápiát kapott és sikerült legyőznie a betegségét. Az örömhírt 2017 tavaszán jelentették be. „Köszönöm, Uram, hogy a fiunk jól van. Amikor olyan hírekkel szembesülsz, mint tavaly a mi családunk, megváltozik az életed. Szeretném megköszönni az embereknek, hogy drukkoltak nekünk, szeretném megköszönni az imáikat és a szeretetüket. Szeretném, ha tudnák, hogy elért hozzánk, és segített, hogy átvészeljük ezt az időszakot”mondta a sajtótájékoztatón Luisana Lopilato. 2018-ban aztán megszületett a házaspár harmadik gyermeke és első kislánya, Vida.

Luisana Lopilato és a gyerekek

Luisana Lopilato és a három csöppség (Fotó: Instagram@michaelbuble)

Az énekes értékrendjét alapjaiban változtatta meg kisfia betegsége. 2018-ban már arról írtak a lapok, hogy a visszavonulást fontolgatja. „A család a legfontosabb. Az első a gyermekeim egészsége. A családommal, a feleségemmel, a hitemmel való kapcsolatom” – nyilatkozta akkoriban. A visszavonulásáról szóló híreket aztán később megcáfolta. Bár 2018 óta nem adott ki új albumot, 2019-ben azonban koncertturnéra indult, melyet a pandémia szakított félbe, idén nyáron azonban folytatódott.

Bublé és neje nem tartoznak azok közé a hírességek közé, akik folyamatosan mutogatják a gyerekeiket, azonban nem is rejtegetik őket a nyilvánosság elől. Épp ezért a közösségi oldalaikon időről időre láthatunk róluk egy-egy képet.

„Nagyon kemény. Sok szó esik arról, hogy a nők kénytelenek megtalálni az egyensúlyt a karrier és a családi élet között, de alig említik, hogy a férfiak számára ez ugyanúgy probléma. Igen, tudom, én nagyon szerencsés vagyok. A feleségemmel igyekszünk támogatni egymást. Most épp dolgozom, de vasárnap visszarepülök hozzájuk, és akkor a feleségem megy filmet forgatni. Három hétig, míg a forgatáson lesz, én leszek a bébiszitter. Mr. Mama, vagy hogy hívják. Mindez lehetővé teszi, hogy mindketten kiteljesedjünk a szakmai életünkben, miközben az egyensúlyt is megtartjuk” – magyarázta egy interjújában az énekes.

Sztárok szülői szerepben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top