nlc.hu
Sztárok

Jó hangulatban volt Katalin hercegné a James Bond bemutatón

Katalin hercegné szó szerint ragyogott a James Bond premieren, ahol a királyi család együtt jelent meg

Tegnap tartották a James Bond londoni premierjét, ahol Vilmos herceg a feleségével, valamint a trónörökös pár is megjelent. Katalin hercegné ruhája káprázatos volt.

A királyi család hosszú idő után először vonult végig egy a vörös szőnyeges rendezvényen, és mindannyian megadták a módját a legújabb James Bond-film bemutatóján. Vilmos herceg és a a felesége, Katalin hercegné nem együtt érkezett a trónörökös párral, így megörökítették, ahogy Károly hercegékkel üdvözlik egymást. 

Katalin hercegné üdvözli az apósát, Károly herceget

Katalin hercegné üdvözli az apósát, Károly herceget (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A hercegnő  jellemzően visszafogottan öltözködik, ezúttal azonban egy valóban feltűnő darab mellett döntött. A díszes arany ruha fazonja is különleges volt, akárcsak a színe. 

Katalin hercegné arany ruhája
Megnézem
Összes kép (3)

A londoni Royal Albert Hallban rendezett díszbemutatón a Nincs idő meghalni főszereplői is felvonultak, akikkel a hercegi pár beszélgetett is. Katalin Jenny Packham ruháját Daniel Craig is megdicsérte. „Nagyon bájosan néz ki” – mondta a fültanúk szerint. 

Katalin hercegné ruháját Daniel Craig is megdicsérte, aki később Vilmos herceggel is beszélgetett

Katalin hercegné ruháját Daniel Craig is megdicsérte, aki később Vilmos herceggel is beszélgetett (Fotó: Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images)

Katalin hercegné ruhája: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top