nlc.hu
Sztárok

Rachel Ward és Bryan Brown családja

Ők a Tövismadarak Meggie-jének és Luke-jának felnőtt gyerekei

Rachel Ward és Bryan Brown majdnem négy évtizede élnek boldog házasságban, három gyermeket neveltek fel és már kétszeres nagyszülők.

A Meggie-t alakító Rachel Ward és sorozatbeli férjét, Luke-ot játszó Bryan Brown közel 40 évvel ezelőtt, a Tövismadarak forgatásán szerettek egymásba. Még 1983-ban a valóságban is összekötötték az életüket és ellentétben a történetbeli karaktereik sorsával, akiknek a házassága csúnya véget ért, ők a mai napig is együtt vannak. Három felnőtt gyermekük és két unokájuk is van.

Rosie Brown, Bryan Brown és Rachel Ward

Rosie Brown, Bryan Brown és Rachel Ward (Fotó: Sergio Dionisio/Getty Images)

Első gyermekük, Rosie 1984-ben született. 1987-ben Matildával bővült a család, majd 1992-ben világra jött a fiuk, Joseph. Ketten közülük civil szakmát választottak: Rosie belsőépítészként, míg Joe grafikus-illusztrátorként dolgozik és csak ritkán, leginkább filmpremierek alkalmával jelennek meg a nyilvánosság előtt szüleikkel, illetve a magánéletüket sem teregetik ki a médiában.

Joe Brown és Rachel Ward

Joe Brown és Rachel Ward (Fotó: Lisa Maree Williams/Getty Images)

Matilda Brown azonban szülei nyomdokaiba lépett és maga is színművész lett. Tizenéves korától kezdve több sorozatban, illetve néhány rövidfilmben is feltűnt. Eddigi legismertebb alakítását a 2014-es Lessons from the Grave című sorozatban nyújtotta, ahol édesapja oldalán játszotta az egyik főszerepet. Emellett a kamera másik oldalán, rendezőként, forgatókönyvíróként és producerként is kipróbálta már magát. 

Rachel Ward, Bryan Brown és Matilda Brown

Rachel Ward, Bryan Brown és Matilda Brown (Fotó: Don Arnold/Getty Images)

Matilda és párja, Scott Gooding sztárséf első gyermeke, Zan 2019 májusában született meg. Unokájuk születésekor Rachel Ward és Bryan Brown is ott voltak a szülőszobán. 

„Az utolsó nyomásoknál apa simogatta a fejem, anya pedig ujjongott, sírt, és azt mondogatta: Gyerünk! Mindjárt kint van! Különleges volt, hogy a szüleim velem voltak életemnek ebben a monumentális pillanatában” – írta erről később közösségi oldalán Matilda.

Matilda és Scott 2019 novemberében házasodtak össze. Idén februárban pedig egy kislányuk is született, aki az Anouk nevet kapta. 

Még több sztárgyerek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top