nlc.hu
Sztárok

Pumped Gabo vélemény a vadászati kiállításról

Pumped Gabo véleménye a vadászati világkiállításról: „70 milliárdból milyen Budapest Parádét lehetne csinálni!”

Pumped Gabo a bulit jobban preferálja, mint a kitömött állatokat.

Megoszlanak a vélemények a vadászati világkiállításról, ami egy hete látogatható és még három hétig tart majd. Sokak szerint jó dolog, hiszen bevonzza a külföldieket és presztízzsel bír, mások szerint viszont felesleges hacacáré, ami ráadásul nagyon sokba is kerül. Több ismert ember megfogalmazta már a véleményét, most Pumped Gabo mondta el, hogy mit gondol erről.

„A héten volt a Vadászati kiállítás ahol halott, kitömött állatokat lehetett nézegetni, úgy, hogy közben rengeteg állatfaj a kihalás küszöbén. Értem én hogy a vadászat kultúrája, történelme stb., de az mikor volt már tesó, több száz éve és az előtt! Engedjük el! Mi inkább elmentünk állatokat etetni, simogatni, és hülye hangon beszéltünk hozzájuk, ez jó volt! Vissza a kiállításra: 70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest Parádét lehetne csinálni??? Egy heteset nagy fellépőkkel. Arra el is menne mindenki, nem úgy, mint erre a szar kiállításra, ami full veszteséges lett” – írta a közösségi oldalán az amerikai MTV-ben is szereplő Pumped Gabo.

pumped gabo

Pumped Gabónak is megvan a véleménye a kiállításról (Fotó: Instagram)

Sztárok véleménye: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top