nlc.hu
Sztárok

Járai Kíra mesésen néz ki bikiniben

Járai Kíra még csobbant egy utolsót a Dunában, mesésen néz ki bikiniben

Látszik a diéta és a sok sport eredménye Járai Kírán.

Év elején döntött úgy Járai Kíra és Járai Máté, hogy fogyókúrába kezdenek. „Úgy voltam január eggyel, hogy az elmúlt évben megmalacultam magam, már magamhoz képest, természetesen. Vagyis mindketten, és egy ilyen közös malacság vette kezdetét. Mert ugye azt történt, hogy színház, ahol rengeteg kalóriát elégettünk esténként, és az most hol van? Hát sehol. Szóval azt mondtuk, hogy ennek akkor vége.”

A diéta mellett sportoltak is, ráadásul a műsorvezető a Survivorben éhezett heteken át, így hamar meglátszott mindkettejükön az eredmény. Járai Kíra úgy néz ki, akár húszas évei elején és láthatóan büszke arra, amit elért.

Egy videót is posztolt az utolsó csobbanásról:

A rajongók nem győzik dicsérni Kíra alakját, emellett sokan megjegyzik, hogy nagyon bátor, hiszen így október elején már eléggé hideg a Duna vize. Még az „operatőr”, Járai Máté is megjegyezte, hogy a feleségével ellentétben ő nem képes ilyesmire. 

Hozzuk vissza egy kicsit a nyarat: sztárok bikiniben: 

járai kíra

Járai Kíra (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top