nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea lánya majdnem meghalt

Gáspár Bea vallomása: majdnem meghalt a lánya

Gáspár Bea elárulta, hogy Evelin élete egy hajszálon múlt, amikor világra jött.
A Gáspár család

Nagyobbik lánya, Evelin majdnem meghalt, Virágnak pedig ikertestvére született volna – Gáspár Bea korábban titokban tartott családi drámákról mesélt a Life TV-n péntek este adásba kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén.

Elmesélte, hogy Evelin a kiírt dátumhoz képest két-három héttel jött világra 1994-ben.

Az volt a baj, hogy nem mozgott, ezért az anyósom bevitt a kórházba. Ott derült ki, hogy már zöld a magzatvíz, és hogy a köldökzsinór a nyaka köré csavarodott. Azonnal megcsászároztak. Egy csoda, hogy a lányom él

– emlékezett vissza Gáspár Bea.

Azt is elárulta, hogy édesanyjának is volt egy várandóssága, amikor halva született a baba. Anyósa tudta ezt, és amikor Bea elmondta neki, hogy nem érzi mozogni a babát, nagyon megrémült, és rohantak a kórházba, ahol a babának nem volt szívhangja. Győző nem volt vele, mert elment valahová az apjával, akkoriban pedig nem volt mobiltelefon, nekik még vezetékes se.

A Blikknek Gáspár Bea arról is beszélt, hogy a megrázkódtatások ellenére Győzővel szerettek volna még egy gyereket. Fél év sikertelen próbálkozás után orvoshoz fordultak: kiderült, hogy Győző spermái nem megfelelőek, ezért inszeminációval fogant meg Virág és az ikertestvére.

Nyolchetes terhes voltam, amikor az egyik magzatot elveszítettem. Győző összetört, én viszont nem, mert tudtam, két gyerek mennyi feladattal és felelősséggel jár

– mondta Gáspár Bea.

Virág születése után Győző szeretett volna még egy gyereket, két lány után vágyott egy fiúra, ám Bea elzárkózott. „Ha akkor igent mondok, most lenne egy tízéves gyerekem, aki velem és értem lenne. Most itt vagyunk ketten ebben a nagy házban, a lányok kirepültek, és sokszor érzem, hogy nem jó ez így. Megbántam, hogy nem vállaltam még egy gyereket, de most már, negyvenhét évesen késő…” – árulta el Gáspár Bea.

(Kiemelt kép: Instagram/Gáspár Bea)

Gáspár Bea az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top