nlc.hu
Sztárok

A sztárok legextrémebb karácsonyfái

Fejjel lefelé lógó karácsonyfa? – A sztárok karácsonykor is szeretik az extremitásokat

Összegyűjtöttük az utóbbi idők legextrémebb sztárkarácsonyfáit.

A karácsonyi visszaszámlálás hivatalosan is megkezdődött, és a hírességek már megkezdték otthonaik karácsonyi dekorálását. Szeretjük látni díszes karácsonyfáikat – a cukorkával borított alkotásoktól kezdve az egészen extrém elhajlásokig. Összegyűjtöttük az utóbbi idők három legextrémebb sztárkarácsonyfáját, egy szó szerint örökzöld darab is helyet kapott.

A Kardhasian család karácsonyai

A Kardashian család minden évben felfedi otthonának ünnepi dekorációját, ami egyáltalán nem arat mindig osztatlan sikert a rajongók körében. Kim Kardashian például két éve tamponszerű belső tereket alakított ki lakásában, Khloé karácsonyfája pedig pont úgy festett, mint egy pasztellrózsaszín Barbie-fa. Amerika leghíresebb családja minden évben megörvendezteti a rajongókat saját készítésű, lassan már szokásosnak mondható, közös karácsonyi fotójukkal. A karácsonyi ajándékvásárlást már október elején elkezdik, rajongóik pedig epekedve várják évről évre, hogy kiposztolja Kim, Kourtney, Khloé, Kendall vagy a többi az ünnepi – pazar, sokszor túlzásba vitt – lakásdekorációjukat és az évente új stílusban pompázó karácsonyfájukat.

Talán mindezek közül Kourtney fejjel lefelé lógó karácsonyfája volt az egyik legextrémebb darab az utóbbi években. 

Dér Heni karácsonyfanője

Nem szokványos karácsonyfával büszkélkedhetett 2018-ban Dér Heni sem. A rendszeresen extravagáns külsővel fellépő énekesnőnek a fája is igencsak extrém lett: úgy festett a karácsonyfa, mintha egy fenyőfaszoknyát kapott próbababa lenne. Az énekesnő odáig volt érte. 

Zalatnay Sarolta matuzsálemfája

Bár maga a fa nem extrém, az viszont az, hogy egész évben áll a karácsonyfa Zalatnay Sarolta otthonában, melyet mindig az évszakoknak vagy az adott ünnepnek megfelelően díszít fel. Az énekesnő elmondása szerint valamikor 10 évvel ezelőtt kezdődhetett nála ez a hagyomány. Október végén halloweeni díszeket kap, Valentin-napkor szívecskéket, majd jön a nyuszi. „Nyáron van olyan, hogy virágok, gyümölcsök – mindent fölrakok rá. És utána elölről az egész: halloween, mikulás, karácsony, satöbbi” – árulta el a 73 éves énekesnő.

Zalatnay Cini

Zalatnay Cini, forrás: Mokka – videó

Még több karácsonyi dekor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top