nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett TOP3 szettje

Ezek voltak Köllő Babett legextrémebb ruhái a Sztárban sztár leszek!-ben

Nehéz volt kiválasztani Köllő Babett TOP3 szettjét...

Köllő Babettet sokáig kétkedve fogadták a nézők, főleg a Feleségek luxuskivitelben miatt, ám a Sztárban sztár leszek!-ben és a Sztárban Sztárban is bizonyította, hogy sokkal több egy gazdag ember feleségénél. Babett minden adásban extravagáns ruhában jelent meg, de mint többször is mondta, ez csak a képernyőnek szól, a mindennapi életében nem így öltözik. 

,,Nem vagyok huszonéves csaj, és nem is akarok annak látszani. A színpadon, a tévéműsorokban a show kedvéért olyat is bevállalok, amit a magánéletben nem, és nekem alapvetően a szép smink, vagy a dögös ruha azt jelenti, hogy megyek dolgozni. Otthon a családom a farmeres, sportos nőt látja, hétköznap viszont már igényem van néha egy klasszikusabb, elegáns ruhára”árulta el korábban az nlc-nek. Nehéz lenne kiválasztani, hogy melyik volt Babett TOP3 extrém szettje a tehetségkutatóban, de azért megpróbálkozunk vele.

A harmadik:

A második:

köllő babett szsz leszek

Köllő Babett (Fotó: TV2)

Az első:

köllő babett sztárban

Köllő Babett (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top