nlc.hu
Sztárok

Újra jóban van L.L. Junior neje és exe

7 év után kibékült L.L. Junior felesége és expárja

L.L. Junior volt párja, Hopp Csilla békejobbot nyújtott a zenész feleségének, Körtvélyessy Kingának.

Hosszú éveken át nem szívelte egymást Hopp Csilla és L.L. Junior új párja − aki mára a felesége − Körtvélyessy Kinga, ám mostanra valami megváltozott. Hét év után elásták a csatabárdot, Csilla ugyanis békejobbot nyújtott Kingának – írja a Story magazin.

Hopp Csilla és Körtvélyessy Kinga

Immár nincs ellenszenv Hopp Csilla (b) és Körtvélyessy Kinga (j) között – Kép: nlc-montázs, képek forrása: (b): RTL Klub / Fókusz – videó, (j): Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

A fordulat azért is meglepő, mert a Nyerő Páros című műsorban, amiben Kinga és Junior is szerepelt, a rapper feleségének egyik megjegyzése arra utalt, hogy nem éppen rózsás a viszonyuk Csillával. Mostanra azonban már jóban vannak, beszélnek egymással, sőt Csilla már találkozott Kingáék kislányával, Lilikével is.

„Kingával egy ideje megváltoztak köztünk a dolgok, jó irányba, és sokkal jobb így a lelkemnek. Kölcsönösen tiszteljük egymást, és jól tudunk együttműködni. Ez a gyerekek miatt a legfontosabb” – nyilatkozta Hopp Csilla, aki elárulta: ő volt a kezdeményező, Kinga pedig boldogan fogadta a közeledését. Közös céljuk, hogy a testvérek, Lacika és Lilike a legnagyobb szeretetben és harmóniában nőjenek fel.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story_címlap

Olvass még L.L. Juniorékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top