nlc.hu
Sztárok

Plasztikai sebész és a sztárok

Magyar sztárok, akik plasztikai sebésznél jártak

Vannak olyan magyar celebek, akik nyíltan beszélnek arról, hogy plasztikai sebésznél jártak.

Hódi Pamela és a botox

Hódi Pamela korábban nem titkolta, hogy lebénult az arca a botox kezeléstől. Az üzletasszony az Ázsia Expressz 2. forgatása alatt vallotta be töredelmesen, hogy a botox miatt képtelen összeráncolni a homlokát.

Sztárok és a botox

(Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

“Még utazás előtt három nappal, életemben először elmentem botoxoltatni, de ál­momban nem gondoltam volna, hogy ez bármilyen problémát okozhat, mert pechemre pont egy ilyen mimikás feladatot kapok majd. Bevallom őszintén, azt sem tudtam, hogy ez a kezelés ilyen mellékhatással jár pár napig… Nem vagyok vetítős típus, bár szívem szerint azért nem vertem volna nagydobra. De nem bánom, hogy őszinte voltam, és a botoxot sem egyébként. Volt ugyanis három mély ránc a homlokomon, örülök, hogy eltűntek, és azóta a mimikai problémáim is megoldódtak” – mondta korábban Hódi Pamela. 

Demcsák Zsuzsa hyaluronsavas feltöltést kapott

„Se filter, se photoshop nincs egyik képen sem, csak az elsőn jobb a megvilágítás és több az önbizalmam…Ezt pedig nem kis részben annak köszönhetem, hogy kikértem és elfogadtam @drkrasznai tanácsát. Zsolt a sokadik plasztikai sebész volt, akivel konzultáltam, mit tehetnék a karikáim ellen és persze, mit lehet tenni a gravitáció ellen. Évek óta szemezgettem mindenféle beavatkozásokkal, próbáltam figyelmen kívül hagyni azt a plasztikai nyomást, ami a televíziós műsorvezetőkre, szereplőkre nehezül, de aztán döntöttem . Semmi látványos változást nem akartam, csak az őszinte csodálkozást afelett, hogy milyen kipihentnek tűnök. Pontosan ez történt! Hyaluronsavas feltöltést kaptam, de semmi botoxot, még csak meg sem kísérelt rábeszélni” – írta közösségi oldalán Demcsák Zsuzsa.

Sztárok és a botox

(Fotó: Sajtószoba)

Szabó Zsófi orvosi tanácsra botoxoltatott

Az RTL Klub 32 éves műsorvezetője a migrénje miatt orvosa tanácsára választotta gyógymódnak a botoxot.

Sztárok és a botox

(Fotó: Sajtóklub)

“Sajnos nem javult jelentősen a fejfájásom, de talán kevesebb alkalommal jött elő. Számomra ez határozottan nem egy szépészeti beavatkozás volt, hanem orvosi módszer” – vallotta be korábban Szabó Zsófi.

 

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top