nlc.hu
Sztárok

Robin Williams gyerekei napjainkban

Így élnek ma Robin Williams felnőtt gyerekei

A néhai színészlegendának három felnőtt gyermeke van és már kétszeres nagypapa lenne.

A 2014-ben elhunyt legendás színésznek, Robin Williamsnek első feleségétől, Valerie Velarditól egy fia, a második nejétől, Marsha Garces Williamstől pedig egy lánya és egy fia született. 

Robin Williams, felesége Marsha, és gyermekeik, Zelda és Cody

Robin Williams, felesége, Marsha, és gyermekeik, Zelda és Cody 1998-ban (Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)

Zak Williams

Az idősebb fiú, Zak 1983-ban született. Huszonévesen egy darabig színjátszással foglalkozott, feltűnt néhány filmben és sorozatban, illetve – önmagát alakítva – dokumentumfilmekben is. Napjainkban a saját vállalkozását vezeti, mely szorongásoldó cukorkákat árusít. Az ötlet édesapja halála után fogalmazódott meg benne: kezdetben gyógyszerekkel és kannabisszal igyekezett oldani a depresszióját, később azonban egészségesebb megoldást keresett, hogy megbirkózzon imádott apja elvesztésével. Zak már maga is kétszeres apa. Feleségével, Olivia June-nal 2019-ben született meg a fiuk, 2021-ben pedig egy kislánnyal bővült a család.

„A teljes élet egyik titka az, hogy légy kedves, figyelmes és feltétel nélkül tudj szeretni. Ez és a kapcsolatok, a közös pontok megtalálása, valamint az, hogy a mindennapokban hálás tudj lenni, csodálatos módja annak, hogy jól érezd magad” – idézte fel egy interjújában az egyik legfontosabb életleckét, melyet édesapjától tanult. 

Zak Williams és Zelda Williams

Zak Williams és Zelda Williams 2021 decemberében (Fotó: Theo Wargo/Getty Images)

Zelda Williams

Williams 32 éves lánya, Zelda édesapja nyomdokaiba lépett. Színészi debütálására már 5 évesen sor került, 2004-ben pedig apjával közösen játszott a House of D című filmben. Több tucat sorozatban és filmben szerepelt, néhány éve pedig már rendezőként, producerként és forgatókönyvíróként is tevékenykedik.

Magánéletéről annyit tudni, hogy évekig  Jackson Heywood ausztrál színésszel élt párkapcsolatban, saját magát egyébként biszexuálisnak vallja. 2021 februárjában bejelentette, hogy afantáziás. Az ebben a rendellenességben szenvedők nem képesek mentális képeket létrehozni az elméjükben. Zelda elárulta: az afantázája nem csak a vizuális spektrumban jelentkezik, hanem a képzelet spektrumának többféle érzékszervére (hallási, motoros, tapintási, szaglási és ízlelési képzet) is hat.

Robin Williams, Zak Williams, Zelda Williams, Cody Williams és Marsha Williams a 2005-ös Golden Globe gálán

Zak Williams, Cody Williams, Robin Williams, Marsha Williams és Zelda Williams (b-j) a 2005-ös Golden Globe gálán (Fotó: Chris Haston/NBC/NBCU Photo Bank)

Cody Williams

A filmsztár három gyermeke közül a legfiatalabb, a 30 éves Cody él a legzárkózottabb életet, a közösségi médiában sem szívesen mutogatja magát. Testvéreivel ellentétben sosem próbálkozott meg a színészettel, azonban ő is a filmiparban dolgozik, rendezőasszisztensként, illetve producerként. 

2019 júliusában vette feleségül Maria Flores énekesnőt, méghozzá azon a napon, amikor édesapja a 68. születésnapját ünnepelte volna. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top