nlc.hu
Sztárok

Robin Williams háza

Íme Robin Williams egykori háza, melyet most 25 millió dollárért árulnak

A színész volt felesége árulja az ingatlant, ahol egykor a család a mindennapjait töltötte.

Átszámolva kilencmilliárd forintért árulják azt a San Francisco-i házat, amit a színész és akkori felesége, Marsha Garces Williams vásárolt még 1991-ben.

Az olasz reneszánsz stílusú épület, amelynek három szintje mintegy 10 600 négyzetméteren terül el, akkoriban sem volt éppen olcsó: 3,2 millió dollárt fizettek érte. A ház csodálatos helyen található, ahonnan remek kilátás nyílik a városra, valamint annak ikonikus hídjára, a Golden Gate-re. 

„Gyönyörű, boldog otthon volt. Sok fantasztikus évet töltöttünk itt” – nyilatkozta Marsha Williams, aki úgy döntött, mivel már gyermekeik felnőttek, ideje eladni a nagy házat. 

Eladóvá vált Robin Williams háza
Megnézem
Összes kép (9)

 

A házaspár egyébként komoly átalakítást végezett az ingatlanon: szinte az alapokig bontották vissza a házat, de a felújítás, a korszerűsítés során ügyeltek arra, hogy megőrizzék az 1926-ban használt ritka és értékes építőanyagokat, hiszen azokhoz már nem lehetett az 1990-es években hozzájutni, így menekült meg például számos díszléc és -vasalat, illetve a fagerendák.  

Persze Robin Williams személyisége is visszaköszön számos részletben, a bejárat felett például két színházi maszk található, az egyik sír, a másik nevet, és mindig valamilyen érdekességre lehet bukkanni, a gyerekszobákat rejtett átjárók kötik például össze, a ház homlokzatán pedig vízköpők csücsülnek, és olyan, mintha bármelyik pillanatban életre akarnának kelni. 

Eladóvá vált Robin Williams háza

Robin Williams háza (Fotó: Profimedia)

A hathálószobás házban egyébként egy külön lakosztály is található japán stílusú fürdőszobával, melyben egy magasított áztató kád található, a vendégházban, aminek pedig külön bejárata van, egy nagyobb család is kényelmesen elfér. Kívül több terasz és egy loggia lélegzetelállító kilátást nyújt az ikonikus Golden Gate hídra, de van külön borospince, páncélterem, könyvtár és médiaszoba is. 

(via New York Post)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top