nlc.hu
Sztárok

Hazautazott Gombos Edina édesanyja

Gombos Edináéknál eljött a búcsú pillanata

Szívfacsaró fotókat posztolt az Amerikában élő extévés.

Gombos Edináékhoz még tavaly decemberben utazott ki az egykori műsorvezető édesanyja. Az együtt töltött hetek után most azonban eljött az idő, hogy Miri és Matteo nagymamája hazatérjen Magyarországra.

Gombos Edina

Gombos Edina és férje, Alberto (Forrás: YouTube / Itt van Amerika – videó)

A családjával 2015 óta Amerikában élő tévés megörökítette a búcsú pillanatait: szívszorító fotókat posztolt arról, ahogy a gyerekei a nagymamájuktól búcsúzkodnak a repülőtéren Miamiban.

„Amikor kérdezitek, »mi a legnehezebb abban, ha külföldre költözöl?« Nos, őszintén, ezek a pillanatok!” – írta a képekhez Gombos Edina.

Az egykori tévés édesanyja a karácsonyi ünnepek előtt utazott ki Amerikába. Erről akkor így írt a közösségi oldalán Gombos Edina: „Regenerálódik a 17 órás utazás után…, és szeretgeti az unokáit, akiket másfél évig nem ölelhetett magához”.

A magyar nagymama egyébként a kubai nagyival (azaz Gombos Edina kubai férjének édesanyjával) közösen főzött is karácsonykor a családnak:

Olvass még Gombos Edináékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top