nlc.hu
Sztárok

Alec Baldwin a tragédia után újra filmet forgat

Három és fél hónappal a tragédia után újra filmet forgat Alec Baldwin

A színész október 21-én állt utoljára kamera előtt, amikor egy balesetben elhunyt a filmje operatőre. Baldwin most Angliában tartózkodik, ahol egy repülőgépen játszódó thrilleren dolgozik.

97 Minutes, azaz 97 perc a címe annak a thrillernek, amiben szerepet vállalt az utóbbi hónapokban mélyponton lévő színész. A film egy eltérített repülőgépről szól, aminek mindössze 97 percre elegendő az üzemanyaga – írja az Infostart.

Alec Baldwin

Alec Baldwin Londonban február elején (Fotó: Profimédia)

Alec Baldwin a közösségi oldalán videókban számol be arról, milyen volt számára visszatérnie a munkába.

Furcsa újra dolgozni: tavaly október 21. óta, amikor az a szörnyű dolog történt, nem forgattam. Baleset történt, és meghalt Halyna Hutchins, az operatőrünk: még most is nehéz ezt kimondanom. De ma újra dolgozni megyek három és fél hónap kihagyás után. Érdekes érzés, hiányoznak a gyerekeim.

A színészt nemrég Martin Bashir újságíróval látták ebédelni, aki az elhíresült, hamis állításokra épülő Diana hercegnő interjút készítette a BBC-nek. Előfordulhat, hogy egy nagyinterjúról egyeztettek. A színész ellen jelenleg két eljárás van folyamatban: a Rust című western fővilágosítója és script supervisora is beperelte őt a forgatáson történt tragédia miatt. A színész kezében éles tölténnyel töltött pisztoly volt a setben, ami a szemtanúk állítása szerint a ravasz meghúzása nélkül sült el. A lövedék megölte Halyna Hutchins operatőrt, és könnyebben megsebesítette Joel Souza rendezőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top