nlc.hu
Sztárok

Balázs Pali új videóklipje

Nem hittek a sikerben, mégis imádta a közönség Balázs Palit

A 20. lemezére sem kell már sokat várniuk a rajongóknak.

Balázs Pali már 54 éves, de valahogy nem fog rajta az idő vasfoga. Az utóbbi években mert változtatni a külsején: 35 év után ugyanis megvált szőke, göndör fürtjeitől. Most egy új lemezzel készül a rajongóinak, akik egy dalt máris hallhatnak a márciusban megjelenő albumról.

Az első képkockákat az RTL Klub Reggeli című műsorában láthatta a közönség, azóta pedig már YouTube-on is debütált a szerelmes dal, ami Valentin-napra íródott. Ez Balázs Pali 40. videoklipje, és egyébként a hamarosan megjelenő lemezének címadó dala.

„Úgy gondolom, hogy ebben a rohanó világban azért az érzelmes dalok és az érzelmes pillanatok egyre jobban felerősödtek. Különösen az elmúlt két évben, a Covidnak köszönhetően. Meggyőződésem, hogy ki kell mutatnunk az érzelmeinket, szerintem nem szégyen szeretni a másikat és kimutatni azt is, hogy mennyire” – mondja Balázs Pali. 

„Haladni kell a korral, hiszen ’96-ban készült el az első magánkiadású kazettám, akkor még teljesen más volt a zenei élet, teljesen más volt nagyon sok minden. Úgy gondolom, hogy ez a 20. lemez méltó lenyomata lesz a 25 éves pályafutásomnak” – teszi hozzá az énekes, aki felidézi a kezdeteket is.

Balázs Pali 1997. február 7-én koncertezett először, méghozzá Békéscsabán. Ez volt az első este, amikor azt érezte, hogy koncertező előadó lehet, habár magát a fellépést nosztalgiaestként hirdették, mert nem mertek koncertet írni a plakátokra. Emlékként a sikeres estéről eltette a fellépő ruháját, amit nemrég újra magára öltött YouTube-csatornáján látható műsorában.

Az énekes rendszeresen sportol, ami nemcsak a testét tartja karban, de elmondása szerint így szellemileg is ki tud kapcsolni. Nem az egyik csapattársát és barátját választotta szereplőnek a klipjébe: Pásztor Tibor és párja, Gyöngyi játszotta el a szerelmespárt.

Balázs Pali

Balázs Palin nem fog a kor (Fotó: Smagpictures.com / Csaba Schumy)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top