nlc.hu
Sztárok

Hopp Csilla újra szerelmes

Újra szerelmes L.L. Junior volt felesége, Hopp Csilla

L.L. Junior és a felesége is ott volt, amikor a kép készült Csilláról és új párjáról.

Két és fél évvel ezelőtt elhunyt L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik gyermeke. A vádirat szerint Dávidka kitépte magát anyja barátnőjének kezéből és az útra szaladt, ahol elütötte egy autó. L.L. Junior volt feleségének nemcsak a gyásszal és a feldolgozhatatlan tragédiával kellett megbirkóznia, hanem a bírósági perrel, amit kétéves nyomozást követett.

hopp csilla dávidka temetése

L.L. Junior és Hopp Csilla Dávidka temetésén (Fotó: Smagpix.com)

Végül Csillát felmentették, de legutóbb már várandós barátnője ellene emeltek vádat, hiszen ő vigyázott a kisfiúra a végzetes pillanatban. A nehéz évek után úgy tűnik, Hopp Csilla életébe egy kis boldogság költözött egy új párkapcsolattal. Felkerült egy kép Instagramra, amin Csilla az új párjával látható egy étteremben, ahol ott van L.L. Junior és Kinga, illetve a gyerekeik. Feltehetőleg egy családi esemény alkalmával kapták őket lencsevégre.

A fotót ide kattintva tekintheted meg. A Blikk kereste a pár mindkét tagját, de egyikük sem akart nyilatkozni kapcsolatukról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top