nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva nyilvános szoptatása

Horváth Éva a tengerparton szoptatott: „Azt hiszem, ez a nyilvános szoptatás”

A modell Balin él a családjával.

Horváth Éva még januárban költözött a családjával együtt Balira, ahol az előzetes terveik szerint fél, akár egy évet töltenek majd. A modell egy képet is posztolt, amelyen megmutatja, hogyan szoptatja a kisebbik fiát a tengerparton.

„A múltkori hozzátáplálós posztom után. A legjobb a cicikézésben, hogy mindig kéznél van, nem kell elkészíteni, melegíteni. Itt éppen a tengerpart adta lehetőségeket használtuk ki 🙂 egy jó farönk, és ennyi kellett az uzsihoz. Azt hiszem, ez a nyilvános szoptatás (nem amikor ország-világnak kidobjuk a mellünket) mit szóltok hozzá?” – írja közösségi oldalán Horváth Éva, akinek egy kommentelő felhívta a figyelmet arra, hogy azon a területen nem nézik ezt jó szemmel. 

„Ugyan Bali többségében hindu, azért mégis Indonézia 250 millió muszlim hazája. Talán illik odafigyelni a helyi illemre, ahol bikiniben szoptatni nem éppen elfogadott…” – szólt hozzá a kommentelő, mire Horváth Éva csak annyit írt, hogy nemrég még félmeztelenül jártak ott a nők, a hegyi falvakban pedig ez most is elfogadott.

horváth éva

Horváth Éva (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top