nlc.hu
Sztárok

Rácz Gergő nagyon kiakadt

Rácz Gergő nagyon kiakadt

A Sztárban Sztártól vasárnap Orsovai Reni búcsúzott, de a kiesése nem maradt szó nélkül, Rácz Gergő kiáll mellette.

Rácz Gergő már többször is dolgozott együtt Orsovai Renivel, a Mostantól című közös duettjuk pedig A Dal 2020 győztes dala is volt.

Nem érti, hogy hogy fordulhatott az elő, hogy egy olyan tehetséges előadó, mint Reni, ilyen hamar távozott a műsorból – írja a Blikk.

Orsovai Reni kiesése

Fotó: Sajtószoba

„Tegnap a Sztárban Sztár adásában ülve egy másik univerzumban éreztem magam, ahol minden fordítva történik, mint ahogy lennie kellene. Renié volt az egyik, ha nem a legjobb produkció. Felkészült volt, mint a többi adásban, sorban oldotta meg lehengerlően jól a legnehezebb feladatokat. Erre váratlanul kiesett. Az egész stábbal együtt meg voltunk döbbenve. Jó lenne egy olyan világban élni (és ezt tényleg nem bántásból mondom), ahol pl. egy haloványra sikeredett Kozso-paródiával nem lehetne kiejteni egy ilyen tehetséges énekesnőt. Reni, Te voltál a legjobb” – írta a bejegyzésében, meglátásában pedig osztoznak a kommentelők is.

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top