nlc.hu
Sztárok

Sári Évi fájdalma

Sári Évi még a boltba is magassarkúban ugrott le, meg is lett a következménye

Gyógytornára is jár, hogy erősítse gerincét.

Sári Évi elmondása szerint több mint 15 éven át szinte csak magassarkút hordott. Még a boltba is abban ugrott le, lapos talpa csak az edzőcipőjének volt. Sokáig csak az előnyeit élvezte a magassarkúknak, de aztán két éve a hátrányaival is találkozott.

„Volt egy alkalom, amikor azt hittem, hogy nem fogok soha többet felállni, mert a derekam annyira beállt, ez egy hónapokig tartó küzdelem volt. Voltam csontkovácsnál, mindenféle kezelésen, egy vagyont költöttem rá, aztán rájöttem, hogy erre tényleg oda kell figyelni” – mesélte a Reggeliben az énekesnő.

Tudta, hogy eljött a pillanat, amikor váltania kell, így leszokott arról, hogy folyamatosan magassarkút hordjon. Ma már inkább csak színházba, fellépésre, buliba, valamint találkozókra veszi fel. Eddig csak edzőterembe járt, most már gyógytornára is rendszeresen.

„Feltett szándékom, hogy 20-30 év múlva ne bottal mászkáljak az utcán, hanem egy aktívabb életet szeretné élni majd idősebb koromban is” – mondta az énekesnő, aki egyébként szoláriumba se jár már csaknem 10 éve. A reggeli műsorban mégis napbarnítottan érkezett, ami zanzibári nyaralásának köszönhető.

Sári Évi a barátaival utazott el, elmondása alapján azért választották az afrikai országot úti célnak, mert ott még csak nem is beszélnek a koronavírusról.

Sári Évi derékfájdalom

Sári Évi hónapokig szenvedett a derékfájdalomtól (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top