nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsit vádolja egy kommentelő

Az egyik kommentelő szerint Kollányi Zsuzsi bébiszitternek használja a férjét

Követői Kollányi Zsuzsinak adnak igazat.

Kollányi Zsuzsi ritkán foglalkozik a negatív hozzászólásokkal, de most az egyik ilyen kommenten megakadt a szeme. Egy nő azt írta neki, hogy bébiszitternek használja a férjét. Ez annyira rosszul érintette az énekesnőt, hogy egy videóban kérdezte követőit, mi a véleményük erről.

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsit azzal vádolják hogy bébiszitternek használja párját (Fotó: Smagpictures.com / Dániel Fülöp)

A felvételen arról beszél, hogy szerinte az apáknak éppúgy kötelességük a gyerekekkel foglalkozni, mint az anyukáknak. Ráadásul épp tegnap reggel nyilatkozta, hogy felváltva vigyáznak a kicsikre. Amikor Zsuzsinak van dolga, addig férje figyel rájuk, és fordítva. Az énekesnő azt is elmondta, hogy érdekes módon a férfi követői ezért sosem kritizálták.

„Valahogy az urakat egyáltalán nem zavarja, ha a párjuk dolgozik, a felesége is visz haza pénzt. De valamiért sok hölgy ezzel kapcsolatban negatívan vélekedik” – hangzik el a videóban.

Kollányi Zsuzsi szerint a gyerekek is jobban járnak, ha a szülők felosztják egymás között a feladatokat. Az élő videó alatt kommentelők egyetértettek az énekesnővel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top