nlc.hu
Sztárok

Pindroch Csaba a fiatalkori munkahelyéről

Pindroch Csaba: „Előre köszöntek még az alvilági figurák is”

A színész hajnali három előtt nem tud nyugovóra térni. Sajátos alvási ideje egy fiatalkori éjszakai munka és egy betörési kísérlet rajtaütése miatt alakulhatott ki.

Színházi előadások, televíziós forgatások és családja körül forog az élete Pindroch Csabának, aki igazi éjszakai bagolyként hosszúra nyújtja az estéket.

pindroch csaba

Fotó: RTLII

„Amikor Salgótarjánból felkerültem Esztergomba az iskolába, katonás rendben telt az életem. 6:15-kor mindennap ébresztő volt és hétvégente is bent voltunk a suliban. Tényleg nagyon szoros napirend mellett teltek a napok. Majd 18 évesen átkerültem Siófokra, éjszakai szállodaportásnak. Éles váltás volt, egy 136 szobás szállodát vittem a Petőfi sétányon. Nagyon menő dolog volt ez számomra, szemben édesanyám vezetett egy ABC-t, nekem akkor előre köszöntek még az alvilági figurák is. Itt szerettem meg az éjszakai bagoly létet és hiába telt el 30 év, hajnali 3 előtt nem tudok elaludni” – mondta a Sláger FM-en a színész, aki egy bizonyos eset óta éberen alszik. 

„Korábban Budapesten laktunk a feleségemmel egy körfolyosós házban, egy éjjel be akartak törni hozzánk. Tetten is értük őket, így nem történt semmi, de elég ijesztő volt. Utána hetekig, hónapokig nem mertem elaludni, amíg meg nem pirkadt. Üres üvegeket tettem az ajtó elé és reggel hatig fent voltam. Talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy »éjszakázzak«” – árulta el a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak Pindroch Csaba.

A teljes beszélgetést itt visszahallgathatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top