nlc.hu
Sztárok

Amerikában koldult Schumacher Vanda

Amerikában koldult az RTL Klub sztárja, Schumacher Vanda

Mindenét ellopták egy buliban az RTL műsorvezetőjének, Schumacher Vandának, aki megpróbált koldulással pénzt szerezni Los Angelesben.

Megrázó kalandokon ment keresztül Schumacher Vanda, az RTL sztárja Los Angelesben, ahol egy buli alatt ellopták a telefonját, a bankkártyáit és minden iratát. Erről az közösségi oldalán számolt be.

A Hotel Margaretben Gingert alakító Schumacher Vanda az éjszakát emiatt a rendőrségen töltötte, ahol közölték vele, hogy naponta száz ilyen ügyük van, vagyis nem fognak foglalkozni vele. Bankkártya és telefon nélkül viszont a netbankjához sem fért hozzá, ráadásul csak egy napra elegendő készpénz volt nála, ezért meglepő tervet talált ki.

Két nap telefon nélküli kolbászozás után meguntam a pénztelenséget és gondoltam, majd nettó egy nap alatt összekoldulom a Walk of Fame-n a telcsóra valót. El tudjátok képzelni, mennyire volt sikeres a projekt… semennyire, de legalább vicces volt

– írta a színész-műsorvezető, akinek a posztjában – lapozás után – a koldulásról készült fotó is szerepel.

A helyzetet végül úgy oldotta meg, hogy vett egy telefont. A lakásában volt egy magyar SIM-kártya, amelyet betett az új telefonba, majd egy virtuális bankkártya segítségével újra használni tudta a számláján lévő pénzt.

Én mondom, szép munka, hogy ezt pánik nélkül lehoztam. Bár nagyon szemeztem egy rózsaszín strasszos kinyitható Nokiával, végül egy iPhone lett belőle. Kaland 10/10, problémamegoldás szintén, koldulás miatt pedig ingyenesen lett új telóm… (Bárcsak így lett volna, ez a kör zsebbe nyúlós volt rendesen), és kicsit úgy vagyok vele, hogy LA hiába próbál megenni reggelire, egyelőre még nem bír

– zárta a posztját Schumacher Vanda, akitől sokan kérdezik, hogy van-e köze Michael Schumacher családjához.

Schumacher Vanda

Amerikában koldult az RTL sztárja (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top