nlc.hu
Sztárok

Szakíthatott Nagy Balázs és Széphalmi Juliska

Véget ért a szerelem Széphalmi Juliska és Nagy Balázs között?

Nem nagyon mutatkozik együtt a pár.

Nagy Balázs és Széphalmi Juliska két évvel ezelőtt vállalták fel szerelmüket, miután Juliska és színész párja, Sánta László szakítottak. A pár elmondásuk alapján szépen lassan szeretett egymásba, de aztán úgy tűnt, nagyon nagy tűz lángolt fel. Több eseményen is együtt jelentek meg, azonban egy ideje már nem lehetett együtt látni őket.

Nagy Balázs

Nagy Balázs (Fotó: Instagram)

Nem csak a nyilvánosság elől maradt el Juliska és Balázs, hanem a közösségi oldalaikon sem osztottak meg közös képeket. A mostani Instagram-posztjában Balázs nagyon rejtélyes sorokat tett közzé. 

„Az utóbbi időben teljesen elveszítettem magamat, meg akartam felelni. Kétségek és bizonytalanságok gyötörtek. Egyedül voltam, egyedül akartam megoldani a problémáimat, nem a barátaimtól vártam a segítséget. Én is teljesen elképesztően sokat láttam és elképesztően sok dolgot tapasztaltam. Volt idő, amikor hibáztam, bántottam.A hibáimért vállaltam a felelősséget, megfizettem az árát. De sosem tettem másokat felelőssé. Volt, hogy nem tudtam tükörbe nézni. Aztán felálltam ebből” – írta a bejegyzésében Nagy

A Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor azt állítja, szakított a pár. 

„Úgy tudom, már véget ért a kapcsolatuk. Egy ideje már lehetett gond, hiszen egyáltalán nem beszéltek a kapcsolatukról, a magánéletükről” – mondta az informátor. 

Egyelőre egyik fél sem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top