nlc.hu
Sztárok

Fresh Andi és Viki kapcsolata

Fresh Andi először beszélt arról, hogy milyen a kapcsolata egykori partnerével, Vikivel

Villányi Andi őszintén beszélt a Fresh feloszlásának körülményeiről is.

Villányi, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Fresh Andi nemrég legyőzte a mellrákot, amiről teljesen nyíltan beszélt a Palikék Világa by Manna legutóbbi műsorában. Az előadó már teljesen jól van, emberi kapcsolatai azonban nagyon sokat változtak az elmúlt időszakban. 

„Nagyon sok mindenkiben csalódtam, aki felhívott telefonon. Volt olyan, aki felhívott és konkrétan azt mondta, szegénykém, nagyon sajnállak, de tudd, ha ez nincs, akkor nem hívlak fel. És akkor nekem le kellett volna tennem a telefont, de nem tettem. Abban a pillanatban nem tudtam, hogy bontsam a vonalat és káromkodjak egyet, vagy belemenjek egy felületes beszélgetésbe, ami tudom, hogy itt bemegy és itt kijön. Utólag tudom, hogy le kellett volna tennem a telefont” – árulta el Andi. Azt is bevallotta, sok kapcsolatát tette le akkoriban, sok barátja már nincs mellette. „Nem veszítettem el őket, csak megerősített abban, hogy nincs közünk egymáshoz” – tette hozzá.

Villányi Andi

Fotó: Palikék világa

A Fresh énekesnője a kolléganőjével, Vikivel való kapcsolatáról is beszélt, aki már szintén nem az élete része. „Nincsen semmi probléma, ő ment balra, én meg mentem jobbra. Vannak lezáratlan, megbeszéletlen dolgok, ami nyilván neki is sérelmei, meg nekem is, de nem vagyunk egymás életének részesei” – árulta el az előadó, aki ma már egyedül áll a színpadon. 

„A Fresh mindig tartott! Én nem értettem, amikor Viki évekkel ezelőtt azt mondta, hogy nem vagyunk annyira aktívak. Otthon téptem a hajamat, hogy miért mond ilyet, hiszen ugyanúgy járunk fellépni, ugyanúgy van minden, csak akkor volt egy generációváltás, akkor kerültünk át a retró kategóriába. Ez olyan 2014-15 körül lehetett. Mondtam, hogy ne mondjál ilyeneket, hiszen lehet, hogy nem annyit, de ugyanúgy megyünk. Aztán ő terhes lett, férjhez ment, és kivonta magát a forgalomból. És nem volt kérdés, nekem szívügyem az együttes, megyek tovább két táncoslánnyal. Soha nem volt annyi bulim, mint a Covid előtti évben” – magyarázta Andi, aki betegsége alatt sok fellépést kényszerült lemondani.

„Volt, amikor kopaszon, a kezelés után fekve láttam, hogy mások mennek fellépni… Akkor nem voltam jó fej. Nem voltam irigy soha, de akkor irigy voltam, hogy ez nem igazság” – árulta el Villányi Andi, akinek hamarosan lesz az első fellépése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top