nlc.hu
Sztárok

Szigorú és unalmas sztárdiéták

Szigorú sztárdiéták: Jennifer Aniston és Victoria Beckham is ugyanazt eszi minden áldott nap

Ahhoz, hogy a sztárok szinte tökéletesek legyenek a színpadon és filmvásznon, sok áldozatot kell hozniuk. Például szigorú diétákat követnek a tökéletes alak érdekében.

Nem a hangyák hordják össze azt a sok tökéletes testet a sztárvilágban, de azért persze senkit sem biztatnánk arra, hogy a celebek olykor túlzásba vitt diétáit kövesse, mert még a végén az egészsége bánja. A hollywoodi csillogáshoz rengeteg akaraterő és kevés evés kell, ha valaki a világ legszebb női közé akar bekerülni. Szerencsére azért már bőven vannak egészséges testsúlyú, sikeres színésznők, énekesnők is, de még mindig erősebb az a vonal, akik kemény diétákkal 20 évesnek néznek ki még 50 évesen is. 

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston 53 évesen is kirobbanó formában van (Kép: Getty Images)

Az 53 éves Jennifer Aniston híres arról, hogy mennyire egészségesen eszik, és következetesen tartja magát az étrendjéhez. Egy interjúban így beszélt erről: „Az időszakos böjtöt követem, úgyhogy nem eszem reggel semmit. Nagyon jót tesz a szervezetemnek, ha 16 órán keresztül nem eszem szilárd táplálékot.” Amikor pedig eszik, akkor Jen elárulta, hogy mindig ugyanaz az ebédje: „Valamilyen zöldség vagy saláta proteinnel – elég egyszerű.” A világsztár a vacsoráját sem komplikálja túl: ugyanazt eszi, mint ebédre, így egész nap két étkezése van.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Victoria Beckham 47 éves (Kép: Getty Images)

Victoria Beckham, aki nemcsak popsztár, de divattervező és a világ leghíresebb focistafelesége is, az alakja miatt is sokszor került a címlapokra. A Spice Girls egykori tagja hasonlít abban Jennifer Anistonhoz, hogy nem variálja túl az étkezéseit, már 25 éve ugyanazt eszi mindennap. Ezt nem a 47 éves Victoria árulta el, hanem a férje, David Beckham – aki egyébként amatőr szakács – kotyogta ki egy podcastben, hogy a felesége hogyan tartotta meg az alakját: „Engem eléggé megmozgat érzelmileg az étel és a bor, amikor egy jót eszem, azt meg akarom kóstoltatni mindenkivel. Sajnos azonban a feleségem csak egyfélét hajlandó enni már 25 éve. Amióta ismerem, kizárólag grillezett halat és párolt zöldséget eszik, nagyon ritkán tér el ettől az étrendtől.” A műsor során Beckham még hozzátette Victoria étkezési szokásaihoz: „Egyetlen alkalommal volt olyan, hogy bármit megkóstolt a tányéromról, amikor terhes volt Harperrel (2011-ben), valami fantasztikus érzés volt, az egyik kedvenc emlékem azóta is. Nem emlékszem már, milyen ételről volt szó, de azt tudom, hogy azóta nem evett olyat.”

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow 49 éves, de 25-nek néz ki (Kép: Getty Images)

Gwyneth Paltrow az egyik legnagyobb diétázó Hollywoodban, az évek során élt makrobiotikus, aztán paleo étrenden, minden újdonságot kipróbál, ami azzal kecsegteti, hogy egészségesen megtarthatja a vékonyságát. A 49 éves világsztár általában még akkor is szigorú saját magával, amikor nyaralni megy, ahogy elárulta egy interjúban, mindig törekszik arra, hogy megfelelő ételek kerüljenek a tányérjára: „A legtöbb étteremben tudnak adni zöldséget és halat, vagy legalább egy zöld smoothie-t.” De azért néha enged egy kis lazaságot most már magának, 2021-ben egy olaszországi nyaralás után például elmesélte, hogy a vakáció minden percét ki akarta élvezni, ezért nem annyira görcsölt rá az evésre sem: „Bort ittam, tésztát és tejterméket ettem, mindent megengedtem magamnak, amit nem szabadna, és csodálatos érzés volt. Soha nem voltam még boldogabb!”

Eva Mendes

Eva Mendes

Eva Mendes 48 évesen (Kép: Getty Images)

Eva Mendes is elég unalmas, ám egészséges étrendet követ, reggelire mindig tojást fogyaszt, és a nap többi részében sem teszi változatossá az étkezéseket, ahogy azt egy korábbi interjújában elmesélte. „Ebédre általában lazacot eszem rizzsel vagy quinoával, és igyekszem mellé salátát is tenni. Ugyanezt szoktam vacsorára is enni. Ebben abszolút a szokásaim rabja vagyok.”

Halle Berry

Halle Berry

Halle Berry tökéletes alakja (Kép: Getty Images)

Halle Berry szigorú keto diétát tart és úgy érzi, most, 55 évesen van élete legjobb formájában. Az étkezési szokásairól így beszélt: „Általában nem eszem hagyományos reggelit, inkább a jó erős kávé rajongója vagyok, úgyhogy készítek magamnak reggel egy adaggal, rakok bele vajat, MCT olajat, kollagént, néha egy kis tejszínt és kész. Ebédre egy egyszerű leves szokott lenni különböző zöldségekkel, és protein némi sajttal. Vagy egy nagy adag salátát eszem.” A vacsorát sem komplikálja túl a színésznő: grillezett zöldségeket és csicseriborsóból készült proteinport fogyaszt. Bár sosem eszik édességet, desszertet, azért azt elismerte, hogy néha megenged magának egy jó pohár bort vacsora után.

Via; Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top