nlc.hu
Sztárok
Yvonne Dederick eljegyzése

Lánya orvosa jegyezte el Yvonne Dedericket, még idén megtartják az esküvőt is

A Feleségek luxuskivitelben sztárja és kedvese, dr. Károlyi Zoltán hosszabb ideje alkotnak egy párt.

Yvonne Dederick életébe a legváratlanabb pillanatban kopogtatott be a szerelem, ugyanis a lányát, Catherine-t kísérte el orvoshoz – írja a Blikk.

Yvonne Dederick férjhez megy

Fotó: Olajos Piroska/smagpix

„A lányomnak úgynevezett pattogós csípője van, ezért fordultunk ortopéd szakemberhez. Zoli nagyon kedves volt, és az első pillanattól látszott, hogy jó orvos. Olyan férfi, akire felnézhetek, művelt, sikeres a szakterületén, odaadó és gyöngéd. Később találkoztunk egy eseményen, elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni, majd idővel randevúra hívott, de eleinte nemet mondtam, ő mégis nagyon kitartó volt, végül beadtam a derekamat… Már észrevettem, hogy nézegeti a gyűrűimet, a méretet próbálta levenni róla, de nem tudtam, mikorra tervezi a lánykérést. Végül néhány hete elmentünk kettesben Szilvásváradra, és egyszer csak letérdelt elém és ott tette fel a kérdést: »Leszel a feleségem?«. Magamon is meglepődtem, nem vagyok romantikus alkat, de elérzékenyültem, sírtam. Nagyon megható pillanat volt” – árulta el Yvonne, aki hozzátette, az esküvőjük szeptemberben lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top