nlc.hu
Sztárok

Világsztárok, akik filmforgatás közben jöttek össze

Világsztárok, akik filmforgatás közben jöttek össze, és a mai napig is egy párt alkotnak

A színészek életében nem ritka, hogy film- vagy sorozatbeli partnerükben találnak társa. Erre jó példák a következő párosok!

Egy-egy film forgatása több hónapig is elhúzódhat, ami alatt a színészek mindig ugyanazzal a stábbal, emberekkel találkoznak. Gyakorlatilag több időt töltenek ilyenkor együtt, mint a saját családjukkal, így aztán egyáltalán nem meglepő, hogy egy forgatás során a valóságban is beleszeretnek a sorozat vagy filmbeli partnerükbe.

Ryan Reynolds és Blake Lively

A páros a Zöld Lámpás forgatásán találkozott először. A színésznőt azonnal levette a lábáról Ryan Reynolds, és úgy fest, tényleg ő a tuti befutó, mivel 2012 szeptemberében összeházasodtak, 2015-ben született meg első közös gyermekük, 2016-ban a második és a mai napig pont olyanok, mint egy boldog és idilli család.

Világsztárok, akik filmforgatás közben jöttek össze

A páros a 2022-es MET-gálán (Fotó: Getty Images/Gotham)

Ashton Kutcher és Mila Kunis

Elsőként az Azok a 70-es évek show forgatásán találkoztak, de ekkor Mila még csak 14 éves volt, Ashton 21. Igaz, hogy már ekkor is szimpatikusak voltak egymásnak, hiszen jó baráti kapcsolat alakult ki közöttük. Később komolyabbra fordult a kapcsolatuk, 2015-ben hivatalosan is összekötötték az életüket, és gyönyörű gyerekeik születtek. A mai napig együtt vannak jóban-rosszban.

Világsztárok, akik filmforgatás közben jöttek össze

Fotó: Getty Images/David Livingston

Eva Mendes és Ryan Gosling

Ryan Gosling több korábbi barátnőjével is munka közben jött össze: Sandra Bullockkal például a 2002-es Kísérleti gyilkosság című film forgatásán szerettek egymásba, Eva Mendes-zel 2011-ben kerültek közel egymáshoz, mikor is együtt szerepeltek a Túl a fenyvesen című filmben. A kapcsolatuk azóta is kitart, két kislányuk is született, Esmeralda és Amanda.

Világsztárok, akik filmforgatás közben jöttek össze

Féltve óvják magánéletüket (Fotó: Getty Images/Sonia Recchia)

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

A pár az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horrorfilm forgatásán ismerkedett meg egymással, de randizni csak három évvel később kezdtek. 2002. szeptember 1-jén összeházasodtak és azóta is együtt vannak. Időközben született egy lányuk, Charlotte, és egy fiuk, Rocky.

Világsztárok, akik filmforgatás közben jöttek össze

A páros még 2006-ban (Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

Rachel Weisz és Daniel Craig

Rachel Weisz és Daniel Craig évek óta barátok voltak, amikor 2010-ben együtt kezdték forgatni az Álmok otthona című filmet. A kapcsolatuk ekkor lépett szintet és barátokból szerelmesek lettek. 2011-ben összeházasodtak, az első közös gyerekük születését pedig 2018-ban jelentették be.

Világsztárok, akik filmforgatás közben jöttek össze

Egy közös lányuk született (Fotó: Getty Images/Dimitrios Kambouris)

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top