nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs a bagósokról

Sebestyén Balázs: „Egy bagós nem teszi le a cigarettát, mert ma dohányzásmentes világnap van”

Nem tartotta magában a véleményét, Rákóczi Feri is egyetértett vele.

Ma van a dohányzásmentes világnap, amelyről a Balázsék című rádióműsorban is beszélgettek. Sebestyén Balázs korábban többször felszólalt a dohányzás ellen, Rákóczi Feri viszont többször próbálta letenni a cigarettát, de mindig visszaszokott rá

„Minek tartunk dohányzásmentes világnapot? Ezt ki hiszi el? Nincs értelme. Semmi. Ki fogja betartani? Senki. Ott a rák világnapja, beszélünk róla, cikk születik, preventív történetek vannak, van értelme. De hogy egy büdös bagós nem fogja ma azért letenni a cigarettát, mert dohányzásmentes világnap van. Szerinted ha 2000 forint lesz egy doboz cigi, akkor leteszitek egy nyamvadt dohányzásmentes világnapért?” – mondta Sebestyén Balázs, akinek a szavait a 24.hu szemlézte.

Sebestyén Balázs

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

Szerinte minden mentes nap egy hülyeség és senkit nem érdekel. Rákóczi Feri is osztotta műsorvezetőtársa véleményét, aki szintén nem teszi le a cigit a mai nap miatt. Balázs arról is beszélt, hogy látja a fiatalokat IQOS-t vagy egyéb brandingelt „cuccot” szívni és azt gondolják, hogy ez menőbb, mint a cigi, pedig semmiben nem különbözik attól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top