nlc.hu
Sztárok

Jakupcsek Gabriella a jövőbeli terveiről

Jakupcsek Gabriella: „Nem vagyok rászorulva a tévézésre”

Kíváncsian várja, hogyan tovább. Tele van tervekkel a tévés.

Futótűzként terjedt a hír, hogy távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella. Az 59 éves műsorvezető ugyan sajnálja, hogy így alakult, de mint mondja, nem először – és valószínűleg nem is utoljára – búcsúzik egy tévécsatornától, így bőven van már rutinja az újrakezdésben – írja a Story magazin.

Jakupcsek Gabriell

Jakupcsek Gabriella talkshow-ja nem tudta hozni az elvárt számokat, így levették a műsorról (Forrás: ATV – Jakupcsek Night[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] / YouTube – videó)

Hogy ismét szabadúszó lett, azt egyáltalán nem éli meg rosszul, tele van ötletekkel, tervekkel, amelyeket mielőbb szeretne megvalósítani, már csak az a kérdés, hogy hol. „A kreativitásom, a lelkesedésem továbbra is megvan, zakatol a fejem, mi legyen a következő nagy dobás, amit ha már nem az ATV-nél, de valahol máshol majd megvalósíthatok” – nyilatkozta Jakupcsek, akit már több csatornától is megkerestek.

„Én már megtehetem azt, hogy csak arra mondjak igent, amihez igazán kedvem van. Nem vagyok rászorulva a tévézésre, évek óta több lábon állok – ott van nekem a könyvírás, a tartalomgyártás, az üzleti kommunikációs cégem, járok előadásokat tartani –, de tény, hogy szeretem csinálni, feltéve, ha van célja” – vallotta be a műsorvezető, aki azt sem tartja kizártnak, hogy a YouTube-ra készítsen műsort.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Jakupcsek Gabrielláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top