nlc.hu
Sztárok

Katalin hercegnét Magyarországra hívták

Katalin hercegnét meghívta a Magyar Rögbi Szövetség

Február óta a hercegné a védnöke az Egyesült Királyság rögbi szövetségének.

Katalin hercegnét maga Erzsébet királynő bízta meg a rögbi népszerűsítésével. A Magyar Rögbi Szövetség pedig most levélben hívta meg Magyarországra a hercegnét – értesült a Bors.

Katalin hercegnét Magyarországra invitálták

(Fotó: Getty Images)

“Egyelőre nem kaptunk választ az invitálásra. A rögbi nem csak a királyi családban népszerű sport. Közel két és fél millióan játsszák a szigetországban ezt a játékot. Amikor az angolszász turisták a magyar fővárosba jönnek, gyakran látogatnak el a Budapest Rugby Centerbe, hogy megnézzék a walesi származású Gareth Lloyd által vezetett magyar csapat mérkőzéseit. A hazai klubokban egyébként is sok Magyarországon dolgozó külföldi játszik, köztük sok az olasz, francia, ír és amerikai, de a diplomáciai testületek tagjai is előszeretettel csatlakoznak egy-egy jótékonysági mérkőzéshez. Az Eb-re most meghívtuk Ganxsta Zolee-t is, akit arra szeretnénk kérni, hogy segítsen még népszerűbbe tenni itthon is ezt a sportot. A rocksztárok közül nem ő az egyetlen, aki szereti a rögbit. Bob Geldof, a híres Live Aid koncert szervezője és Bono, a U2 énekese is gyakorta biztatja kedvenc rögbi csapatát – mondta Kiss Antall, a Magyar Rögbi Szövetség elnöke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top