nlc.hu
Sztárok

Amber Heard vallomása

Amber Heard még mindig szereti Johnny Deppet: „Tudom, hogy nehéz megérteni”

Felszínre törtek a színésznő érzései.

Pár héttel ezelőtt véget ért a Johnny Depp kontra Amber Heard rágalmazási per, amiből a színész jött ki jobban: a bíróság 15 millió dollár kártérítést ítélt meg neki. A per után Depp elégedetten nyilatkozott, elmondta, örül, hogy az igazság győzött, míg volt felesége csalódott az igazságszolgáltatásban.

Amber Heard

Fotó: Getty Images

„Nem találok szavakat arra, mennyire csalódott vagyok ma. Megszakad a szívem, amiért egy egész hegynyi bizonyíték sem volt elég ahhoz, hogy szembeszálljak az exférjem aránytalanul nagy erejével, befolyásával és karizmájával. De még inkább csalódott vagyok amiatt, amit ez az ítélet más nők számára jelent” – mondta a tárgyalás után az Aquaman színésznője, aki most nyilatkozott először azóta. 

Szeretem őt

jelentette ki Johnny Deppel kapcsolatban a Today című talkshow-ban. „Teljes szívemből szeretem őt. Minden tőlem telhetőt megpróbáltam, hogy működjön ez a mélyen romlott kapcsolat, de nem működött. Egyáltalán nincsenek rossz érzéseim vele kapcsolatban. Tudom, hogy ezt nehéz megérteni, vagy éppen pont, hogy könnyű megérteni. Ha valaha szerettél valakit ennyire, akkor érted” – részletezte Amber Heard. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top