nlc.hu
Sztárok

VV Virág saját dallal rukkolt elő

VV Virág saját dallal rukkolt elő és teljesen megváltozott

Virág sokat változott, mióta a VV-ben megismerte az ország.

VV Virág sokáig versenyben volt a ValóVilágban, ráadásul kapott egy nagyon jó lehetőséget is a csatornától: megmutathatta tehetségét az X-Faktor mentorai előtt is. Az első körből továbbjutott, ám végül nem került be az élő show-ba, ettől függetlenül pozitív élményként írta le az ott történteket. 

Már a villában összejött Danival, akivel sokáig együtt is voltak, ám pár hónappal ezelőtt szakítottak. „Szeretném bejelenteni, hogy szakítottunk. Régóta rosszabbodott a helyzet, ment az adok-kapok, de most szétmentünk. Nem csalt meg, nem ezért történt, ráadásul én nagyon szeretem őt, egyszerűen arról van szó, hogy nekem nem fér bele az, ami neki igen. (…) Ő karriert akar építeni, én pedig már azon gondolkoztam, hogy gyereket szeretnék és házat építeni. Az az út, amit ő akar, nekem nem tetszik. Emellett az is gond volt, hogy a családja ellenségként kezelt engem, és folyamatosan keresztbe akartak tenni. A legutolsó, ami kiverte a biztosítékot, pedig az volt, ahogyan az anyukája beszélt rólam” – mondta VV Dani egy élő bejelentkezés során.

Virág – ahogy Dani is írta – a karrierjét építgeti, nemrég kijött az első saját dala.

Nehéz nem észrevenni, hogy mennyit változott a külseje a villa óta. Akkoriban így nézett ki:

vv virág

Fotó: RTL

Most pedig így fest:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top