nlc.hu
Sztárok

Kiborult Barbi a Mestercukrászban

Durván kiborult a Mestercukrász egyik versenyzője, teljesen összeomlott Barbi

Már a feladást fontolgatta.

Kötényszerző nappal folytatódott csütörtökön a Mestercukrász 2. évada. A kötényért folytatott harc nagy terhet tett a versenyzők vállára, ami az utolsó percekben összenyomta az egyik versenyzőt.

Mestercukrász

Barbi már-már ott tartott, hogy önként elhagyja a Mestercukrász konyháját – Fotó: Sajtóklub

Barbi durván kiborult, már ott tartott, hogy feladja a versenyt. 

A Mestercukrász egyik zsűritagja, Enzsöl Balázs sietett oda a lányhoz, hogy átsegítse a kiborulásán, de Barbi ekkor már a feladást fontolgatta.

A versenyző amúgy már a sütés elején nagyon lemaradt, mert összekeverte az alapanyagokat, így a tejcsokis ganache-t és a mousse-t is újra kellett kezdenie, és a karamellnek is többször futott neki, ami annyira kiborította, hogy el is sírta magát. A séf próbált segíteni neki, de így sem készült el sem a csokiganache, sem a mousse, sem pedig az étcsokihenger, amit véletlenül gömb alakúra dermesztett ki, és a nagy kapkodásban a kész szifonos piskótáját is lehagyta a tányérról. A zsűri is úgy ítélte meg, hogy Barbi teljesítménye nem lesz elég a folytatáshoz, így neki kellett elhagynia a Mestercukrász 2. konyháját.

Olvass még a Mestercukrász 2. évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top