nlc.hu
Sztárok

Jolly és Suzy nem tud az anyagiakban megegyezni

Jolly: „Felháborítónak tartom” – nem jut megegyezésre volt feleségével az énekes

Mindketten a másikra mutogatnak.

10 év házasság után két évvel ezelőtt elvált Tarcsi Zoltán, Jolly és Királyvári Zsuzsanna, Suzy. A mulatós sztár a szakítás után nem sokkal már kapcsolatban is volt a 20 évvel fiatalabb Szuperák Barbarával, akivel azóta is közösen tervezik a jövőt. Bár a válást már kimondták, az anyagiakban a mai napig nem sikerült megegyeznie a feleknek. Jolly állítja, ezt volt felesége akadályozza meg, ami azt jelenti, Suzy miatt kell még mindig albérletben laknia.

Tarcsi Zoltán, Jolly

Tarcsi Zoltán, Jolly (Fotó: Korponai Tamás)

Felháborítónak tartom, hogy egy harminc négyzetméteres garzonlakás már 40 millióért van meghirdetve. Nevetséges – mondta a Borsnak az énekes. – Volt feleségemmel anno volt egy megállapodásunk, hogy eladjuk a házat, és az árát elfelezzük, de nem igazán mutat hajlandóságot arra, hogy ez valaha is megtörténjen. Viszont nekem elegem lett az albérletből! Nem akarok havi háromszázezer forintot kidobni a semmire. Nekem szükségem van legalább 100 négyzetméterre. Kell nekem egy stúdió, próbaterem és nyilvánvalóan élőhelyre is szükségem van. De egyszerűen nem akarok elkölteni százmilliókat egy ilyenre. Bármilyen sikeres is az ember, egyedül borzasztóan nehéz megteremteni ezeket a körülményeket. Nem beszélve arról, hogy semmi kedvem elkölteni valamire 80 millió forintot, ami két éve még csak 40-be került. Nonszensz ez az egész!” 

Az énekesnőt is elérte a lap, aki tagadta, hogy miatt került volna ilyen helyzetbe a volt férje. „Valóban igaz, hogy még nem született meg köztünk a teljes vagyonmegosztási megállapodás, de az nem igaz, hogy én nem mutatok hajlandóságot a dolgok békés rendezésére. Többször is egyeztettünk már a kérdésben, de az én ajánlatom nem felelt meg Jollynak, ahogy nekem sem az, amit ő tett” – mondta Suzy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top