nlc.hu
Sztárok

Továbbra is szingli Jolly volt felesége, Suzy

„Rengetegen próbáltak már közel kerülni hozzám” – továbbra is szingli a válása után Suzy

Nem keresi a nagy Ő-t Suzy.

Két éve, közel tíz év után mondta ki a válást a zenészpáros, Tarcsi Zoltán, Jolly és Királyvári Zsuzsanna, Suzy. Jollyra hamar rátalált a szerelem, és bár egy időben úgy tűnt, Suzy szívét is meghódította valaki, a jelek szerint mégsem, hanem minden szabadidejét közös kislányuk nevelésére fordítja. 

Suzy

Suzy (Fotó: Olajos Piroska)

„Zsuzsikával nagyon boldogok vagyunk ketten, rengeteget tanulok vele, nagyon okos kislány, kitűnő tanuló és örülnék, ha ez így is maradna. Végtelenül büszke vagyok rá.  Már három éve élek férfi nélkül, de nem görcsölök ezen.  Aminek jönnie kell, az jönni fog, nem siettetek semmit és nem szeretnék fejest sem ugrani meggondolatlanul semmibe. Ha akartam volna, már rég kapcsolatban élhetnék, hiszen rengetegen próbáltak már közel kerülni hozzám, de én most jól érzem magam szingliként – mondta a Ripostnak az énekesnő, aki arról is szót ejtett, milyen a kapcsolata volt férjével. – Abszolút feldolgoztam, hogy vége Jolly-val. Teljesen rendben van a kapcsolatom a volt férjemmel, nincs köztünk harag, ez így van rendjén. Tudni kell egy válást kulturáltan kezelni és tudni kell békében élni egymástól távol is, hiszen ő a gyermekem apja. Igaz, nem nagyon találkozunk, mind a ketten rendkívül elfoglaltak vagyunk, de amit kell, azt mindig megbeszéljük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top