Sztárok

Suzy egy évnyi harc és üzengetés után végre talpra állt – új dalokon dolgozik

Suzy továbblépett, már nem akar Jollyról beszélni, csak a munkájára és a kislányára koncentrál.

Hónapokig Suzy és Jolly válásáról írtak a bulvárlapok, a mulatós sztárpár legutóbb márciusban esett egymásnak a gyerekük miatt. Az énekesnő úgy érzi, bár egy évbe telt, de végre talpra állt és túltette magát a történteken.

„Már nem szeretnék beszélni Jollyról, de senkinek nem kívánom azt, amin keresztülmentem. Hónapokig sírtam, miközben vigyáznom kellett, hogy Zsuzsika ne vegyen észre semmit a fájdalmamból, továbbra is szeresse az apukáját, s el tudja fogadni ezt a helyzetet. Lefogytam, és semmihez nem volt kedvem” – mondta a Blikknek a mulatós sztár, akinek sokat segített, hogy tavaly nyithatott egy kis családi gofrizót.

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Színpadon azonban nem szerepelt azóta, mióta Jolly  Stipkovits Vivienre cserélte őt. A válás miatt a mulatós sztárduó felbomlott, most viszont lehet, hogy Suzy hamarosan a visszatérését ünnepelheti: hamarosan önálló albummal áll elő. 

„Végre önállóan boldogulni képes nőnek érzem magam, nyitott lettem az életre, sőt egy új kapcsolatra is” – mondta magabiztosan Suzy, aki reméli, hogy hamarosan újra színpadra állhat és közönség előtt is énekelhet. Az énekesnő azt sem zárta ki, hogy egy új duettpartnert is választ maga mellé.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top