nlc.hu
Sztárok
Nem tudni, kit illet Böröndi Tamás vagyona

Máig nem derült ki, hogy kiket illet Böröndi Tamás vagyona

Gyászoló szerettei között még mindig dúl a viszály.

2020 novemberében hunyt el Böröndi Tamás, a hagyatékáról azonban a mai napig nem született döntés. A Story magazin azt írja, a színész állítólagos harmadik lánya, a balkézről született Carmen kimaradt az örökségből – a lap szerint ez azért is lehet, mert kiderülhetett, hogy mégsem a színházigazgató volt az édesapja. Carmen már a legutóbbi hagyatéki tárgyaláson sem jelent meg. DNS vizsgálattal bizonyíthatta volna, hogy valóban Böröndi lánya, ám úgy tűnik, ezt nem sikerült igazolnia. 

Az is kiderült, hogy míg a színész lányait illeti a villa tulajdonjoga, addig a haszonélvezeti jog az özvegyhez tartozik, aki nemrég kiköltözött a házból, ám kiadta albérletbe. A lap által megkérdezett jogász szerint ezt nem tiltja semmilyen törvény. 

A magazin azt is kiderítette, hogy Böröndi Tamás a családi sírhely helyett egy külön urnasírban nyugszik – erről egy közeli ismerős számolt be a lapnak. „Az édesapja régóta ott nyugszik, mi, barátok is úgy hittük, hogy Tamást mellé temetik majd. Lett volna rá lehetőség, de végül nem így lett” – mondta az informátor.

Story - címlap

Story – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top