nlc.hu
Sztárok

Feleségül akarta venni Molnár Andit Kováts Gergely Csanád

Kováts Gergely Csanád Molnár Andinak: „Úgy éreztem, hogy elvennélek feleségül”

A TV2 műsorában vallott érzéseiről a Dancing with the Stars zsűritagja.

A Pénzt vagy éveket! pénteki adásában a Dancing with the Stars két zsűritagja volt az a sztárpáros, akinek ki kellette találni az eléjük állított civil játékosok életkorát. A játék kezdete előtt Kasza Tibi fontos kérdést tett fel Kováts Gergely Csanádnak, a meglepő válaszra azonban egyáltalán nem számított a játékostársa, Molnár Andi.

Molnár Andi

Molnár Andi és Kováts Gergely Csanád a Pénzt vagy éveket! című műsorban – Forrás: TV2 / Pénzt vagy éveket! – videó

Mi volt Csanád első benyomása, amikor meglátott téged? Erről beszélgettek így őszintén?” – kérdezett rá a műsorvezető.

Nem mesélt. Tudnom kéne valamiről?” – csillant fel Molnár Andi szeme. 

Fontos lenne így, ennyi év közös együttműködés, meg együtt dolgozás után, hogy megtudd: mi volt az első benyomása rólad. Ez egy nagyon szép történet” – csigázta tovább a Szente Vajkkal 4 hónapja párkapcsolatban lévő táncosnő kíváncsiságát Kasza Tibi, aki ezek után átadta a szót Kováts Gergely Csanádnak.

A 42 éves táncművész elárulta, hogy első látásra beleszeretett Molnár Andiba. “Annak idején, amikor versenyző voltál, és én a televízió előtt ültem, és láttam, hogyan táncolsz, és láttam, milyen szép vagy, én úgy éreztem, hogy elvennélek feleségül” – vallotta be.

Molnár Andi teljesen ledöbbent a hallottakon. “Ezt most nem mondod komolyan!” – reagált a fejét fogva.

De. Az az érzésem volt, hogy ez a nő gyönyörű, remekül csinálja, és igen, a tehetségbe bele lehet szeretni” – indokolta zsűritársa.

Olvass még a Pénzt vagy éveket! korábbi sztárpárosairól az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top