nlc.hu
Sztárok

Szente Vajk és Molnár Andi romanca

Molnár Andi elfogadta, hogy Szente Vajknál csak második lehet – április óta tart a románcuk

Még friss a táncművész és a rendező viszonya, ám ismerőseik szerint nem csupán futó kapcsolatról van szó.

A színházban kezdődött Molnár Andi és Szente Vajk ismeretsége. A kultúra iránt érdeklődő táncosnő Szente Vajk több rendezését is látta, az egyik előadás utáni partin aztán egymás mellé keveredtek, és szóba elegyedtek. A párt jól ismerők azt mesélik, a kapcsolat hivatalosan mindössze 3 hónapja, április óta tart – írja a legfrissebb Story magazin.

Molnár Andi és Szente Vajk

Molnár Andi és Szente Vajk is egy-egy hosszú kapcsolatból lépett ki a megismerkedésük előtt – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central /// (j): MTI/Szigetváry Zsolt

A pár kerüli a feltűnést, főleg a nyilvánosság előtt kifejezetten odafigyelnek, hogy ne lássák őket intim közelségben. A zárkózottságáról híres rendező a barátainak sem igazán mesél új kapcsolatáról, a színházban is kínosan ügyel rá, hogy a magánélete ne legyen téma.

Úgy hírlik, Molnár Andinak nagyon imponál, hogy ennyire intelligens párja van. Barátaik úgy látják, élvezik egymás társaságát, bár a táncosnőnek hamar meg kellett barátkoznia azzal, hogy a rendező munkamániás, azaz Szente Vajk olyan sok időt tölt munkával – nem ritka, hogy 16-18 órát dolgozik egy nap –, hogy egy randevút sem egyszerű összehozni vele.

Bár friss a kapcsolatuk, mindketten családra és gyerekre vágynak.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Még több sztárszerelem az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top