nlc.hu
Sztárok

Végéhez közeledik a Miss Balaton

Két hét és eldől, ki lesz az új királynő – Végéhez közeledik a Miss Balaton

Finiséhez érkezett a 2022-es Miss Balaton, a tizenkét döntős lány augusztus 13-án már a verseny döntőjében bizonyíthat.

A héten egy szigorú napirendet követő fotótáborban vettek részt a lányok, ahol felkészülésüket Nagy Réka, Gelencsér Timi és Szabó Dóri segítette, és meglátogatta őket a 2019-es győztes Balogh Eleni is, aki két hét múlva a koronáját is átadja majd az idei legjobbnak.

Miss Balaton

Miss Balaton fotótábor

Már csak 12 lány van versenyben a 2022-es Miss Balaton címért. A tét nem kicsi: a győztes egy csodaszép autóval és egy médiamenedzsment szerződéssel lesz gazdagabb. Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet a verseny 2023-as naptárjának fotózására, ahol a Miss Balaton-család korábbi felfedezettjei körében fejlődhet tovább szakmailag.

Az idei verseny egyik mentora, Szabó Dóri a fotótábor alatt lifestyle órákat adott a döntősöknek.

Nagyon magasak az elvárások a lányokkal szemben, a pontosság és a telefonmentesség pedig alap tényező. Azt látom rajtuk, hogy nagyon együttműködőek, egymással is nagyon kedvesek, én pedig továbbra is próbálom a belső értékeiket és a magabiztosságukat erősíteni” – fejtette ki Dóri, kiemelve, hogy számára a legpozitívabb tapasztalat, hogy milyen jó ezzel a generációval együtt dolgozni.

A lányok színpadi mozgása fontos szempont lesz az augusztus 13-i, balatonfüredi döntőn. Nagy Réka többek között ennek gyakorlásában segített a lányoknak. „Az utolsó pár hétben még nagyobb szükség van a szorgalomra, most tudnak rutint szerezni, kell akkor is gyakorolni, amikor már azt hiszik, hogy nincs erejük, mert ez hozza majd meg a magabiztosságot a színpadon. Ha ez megvan, akkor már lesz egy olyan alapjuk, amikor csak a pózokon kell finomítani. A kitartás, ami szerintem a végén mindent eldönt. Most kell mindent beleadni, elfogadni a mentorok tanácsait, és jó csapatjátékosnak lenni” – árulta el Réka.

Gelencsér Timi, aki a válogatók alatt casting zsűritagként vett részt a versenyen, most többek között a social mediaban kamatoztatható tanácsokkal látta el a versenyzőket. „A pandémia miatt kimaradt két év a verseny életéből, így mindenki tűkön ülve várja a döntőt. Nem csak a lányok, mi is, akik segítjük őket ezen az úton. Mindenki extra munkát tesz abba, hogy az idei esemény a hagyományokhoz híven igazán színvonalas legyen. Látványos és izgalmas show várható, egy lány élete pedig gyökeresen megváltozik majd” – utalt Timi arra, hogy a győztes fejére idén Balogh Eleni, a 2019-es Miss Balaton királynő helyezi a koronát.

Az egyik szemem sír, a másik szemem nevet, nagyon furcsa lesz, hogy ennyi év után át kell adnom a koronámat. Viszont nagyon boldog vagyok, hogy megismerhetünk egy új Miss Balaton királynőt” – mondta el Eleni.

 A Miss Balaton augusztus 13-i, balatonfüredi döntőjét online is követhetik majd az érdeklődők. További információk a Miss Balaton Instagram-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top