nlc.hu
Sztárok

Életmentő műtéten esett át Gábor Zsazsa özvegye

Frédéric von Anhalt: „Halálfélelmem volt” – életmentő műtéten esett át Gábor Zsazsa özvegye

Ezzel is egyedül kellett megküzdenie Anhaltnak.

Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa utolsó férje a szívével került kórházba, ahol azonnal a műtőbe vitték és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. 

Frédéric von Anhalt

Frédéric von Anhalt (Fotó: Olajos Piroska)

Már éjjel éreztem egy furcsa fájdalmat a szívemben, így végül kihívtam az ügyeletet – mondta a Blikknek a herceg. – Tudtam már korábbi vizsgálatokból, hogy az artéria el van egy kicsit tömődve, de mire beértem a kórházba, kiderült, hogy egy 86 százalékos, azaz 14 százalékban végezte csak el a feladatát. Azonnal meg kellett operálni. Rettenetesen rosszul voltam, sosem éltem még ilyet át. Iszonyatosan szúrt a tüdőm, alig kaptam levegőt, az egész testem fájt. Halálfélelmem volt.” 

Anhalt egyébként az elmúlt időszakban már másodszor volt kórházban, ugyanis előtte pár héttel a koronavírussal kellett megküzdenie.

Korábban kiderült, hogy kitagadta fogadott fiát, ráadásul keresi az új szerelmet, ugyanis nagyon magányosnak érzi magát a 79 éves férfi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top