nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett a karrierépítésről

Köllő Babett: „Ha valaki azért ismert, mert egy ismert embernek a párja, az nekem sosem teljesítmény”

A színésznő, műsorvezető azt szereti, ha valaki a saját erejéből ér el valamit.

Nagy utat kellett bejárnia Köllő Babettnek, hogy ma már olyan zsűritagok között foglaljon helyet, mint Majka és Tóth Gabi. Egy reality-show-nak köszönhető, hogy tágabb körben megismerte őt az ország.

Köllő Babett

Köllő Babett színésznőként épített ígéretes tévés karriert – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Nagyon szeretem azt, ha valaki a saját erejéből, a saját tehetségének köszönhetően ér el dolgokat. (…) Ha valaki azért ismert, mert a nem tudom milyen ismert embernek a párja, a volt párja, az nekem sosem teljesítmény” – jelentette ki a Tények Pluszban a színésznő, műsorvezető.

Köllő Babett pályafutása a színházban kezdődött, ekkor 15 éves volt. A felfelé tartó út azonban tele volt buktatókkal. Elmondása szerint sokszor gondolkodott azon, hogy feladja a karrierjének építését.

Nagyon sokszor éreztem azt, főleg amikor színházban játszottam, hogy elengedem ezt az egészet mert, hogy nincsen értelme. De szerintem mindenki eljut időnként erre a pontra. Az az érdekessége, hogy abban a pillanatban, amikor azt éreztem, hogy én ezt letettem magamban, mindig megkínáltak olyan lehetőséggel, aminél azt éreztem: ezt nem hagyhatom ki! (…) Gyakorlatilag voltak azért komolyabb mélypontok, de valahogy mindig jött egy lehetőség, ami túllendített ezen” – mesélte a színésznő, aki nemrég műsorvezetőként is bizonyított a Drágám, add az életed!-ben.

Olvass még Köllő Babettről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top