nlc.hu
Sztárok
Mocskolódó üzenetekkel zaklatják Vastag Csabáékat

Bántó, sértő üzenetekkel bombázzák Vastag Csaba új párját – sokkolták Evelint a mocskos vádak

Vastag Csabáék aligha lehetnének szerelmesebbek és boldogabbak, ennek azonban nem mindenki örül.

Bőven akadnak olyan kommentelők, akik bántó, sértő üzenetekkel bombázzák Vastag Csabáékat, sőt egyre több képtelenséget terjesztenek róluk – írja a BEST magazin. Az énekes új párja, Evelin olyannyira megelégelte a közösségi oldalán lévő mocskolódást, hogy bizonyos képeik alatt egyszerűen letiltotta a hozzászólás lehetőségét. Elmondása szerint amikor arról a pletykáról olvasott, hogy dubajozott, az teljesen letaglózta.

Vastag Csaba és párja, Evelin

Vastag Csaba és párja, Evelin (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„Nem veszem fel, ha bántanak, viszont azt igen, ha Evelinről irkálnak vérlázító dolgokat. Felelősséggel tartozom érte, ráadásul én pontosan látom, mennyire értékes, lenyűgöző nő, aki az égvilágon semmivel nem érdemelte ki, hogy sértegessék. Életemben először valaki fontosabb saját magamnál, nem csoda, hogy meg akarom védeni minden rossztól” – jelentette ki Vastag Csaba, aki szerint az egész mögött az áll, hogy a valóság túl egyszerű, túl unalmas, így sokan inkább izgalmas sztorikat kreálnak.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Vastag Csabáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top